radisa Posted Tuesday at 20:47 Posted Tuesday at 20:47 Gde su nam sad glupave engleske sudije da sviraju ovo kao penal... :(
Mindaugas Žukauskas Posted Tuesday at 20:47 Posted Tuesday at 20:47 E za ovo je sviran Liverpulu penal u prvenstvu. Kovač naravno ne jebe 5% 4
Weenie Pooh Posted Tuesday at 20:52 Posted Tuesday at 20:52 Zajebano je ovo, drugi gol visi u vazduhu ali morali bi da nastave da pritiskaju. 2-1 do kraja, samo ne znam za koga.
Baldrick S. Posted Tuesday at 20:54 Posted Tuesday at 20:54 Paris mnogo zajeban. Ako nas prodju a po svemu sudeci za to su velike sanse jak su kandidat da izgube od reala u polufinalu.
radnik Posted Tuesday at 21:00 Posted Tuesday at 21:00 Ostace bez snage. Zato, ako sta urade, u prvih 15min to je to. Posle bunker. Kako vreme bude odmicalo mislim da ce PSG biti bolji. Inace odlicna su ekipa.
Mindaugas Žukauskas Posted Tuesday at 21:01 Posted Tuesday at 21:01 Greota što ovog Vitinju ne gledamo u PL. Dečko je neuhvatljiv
John Coltrane Posted Tuesday at 21:05 Posted Tuesday at 21:05 Kako je Barsa ispala glupa sa Dembeleom. 1
sasha Posted Tuesday at 21:08 Posted Tuesday at 21:08 PSG mi igra najbolji fudbal od svih u lš. Ali nekako će već ispasti.
Mindaugas Žukauskas Posted Tuesday at 21:13 Posted Tuesday at 21:13 Kako se trči...napravili su od ovog terena teren za futsal 1
Weenie Pooh Posted Tuesday at 21:14 Posted Tuesday at 21:14 Trent opet dobija izlive protagonizma u mozak, morao bi malo da se smiri. Slot priprema Darwina, potezi očajnika jer Jota ništa živo ne uspeva da odigra
MiddleClass Posted Tuesday at 21:15 Posted Tuesday at 21:15 Daj Darwina jbt. Bez njega gol nece dati do ujutru 1
Baldrick S. Posted Tuesday at 21:17 Posted Tuesday at 21:17 Darwin se sprema, cirkus je tu. Sta cemo da dobijemo?
Emerald Posted Tuesday at 21:18 Posted Tuesday at 21:18 Fenomenlana utakmica LFC-PSG, prilike, tempo, pogodak, obrane kako golmana tako i igraca...
Weenie Pooh Posted Tuesday at 21:20 Posted Tuesday at 21:20 A u kurac više, tri puta čiste sa gol linije, dva Mendeš i jedan Kvića
Recommended Posts