Baldrick S. Posted March 5 Posted March 5 (edited) Football manager, neko? (psg plavi, pool crveni, sutevi ka golu) Edited March 5 by Baldrick S. 1 5
radisa Posted March 7 Posted March 7 On 6. 3. 2025. at 0:55, Baldrick S. said: Football manager, neko? (psg plavi, pool crveni, sutevi ka golu) Jbg Alisson ima tako nekad utakmicu da izgleda nemoguće mu dati gol... Sa ovim od pre neki dan je tanman izravano onu sramnu seriju od par utakmica kad mu je svaku prvi šut ulazio... Pomislio sam da je, jbg, polako za zamenu, i onda ovo čudo... 1
MiddleClass Posted March 7 Posted March 7 On 5. 3. 2025. at 22:53, Miljenko said: Na hokeju moze da izdominira golman, mada mora napad da se pokaze bar malo. Znaci Alison izdominirao i napad lpoola se pokazao bar malo
MiddleClass Posted March 7 Posted March 7 3 minutes ago, radisa said: Jbg Alisson ima tako nekad utakmicu da izgleda nemoguće mu dati gol... Sa ovim od pre neki dan je tanman izravano onu sramnu seriju od par utakmica kad mu je svaku prvi šut ulazio... Pomislio sam da je, jbg, polako za zamenu, i onda ovo čudo... Ono je Dembele morao pospremiti, ali je sutirao pravo u njega. To je najbolja sansa bila. Mnogo slabiji napadac bi ono lagano zabio... Ostalo je do Alisona. Vrhunska partija
Weenie Pooh Posted March 7 Posted March 7 Dembele odavno ima reputaciju protiv Liverpula, na Camp Nou je u poslednjim sekundama mogao da zabije za 4-0 ali se izblamirao. Ovo bolje da je Šakirinom mužu ostavio, on bi sigurno bolje šutnuo. A i ja bolje da ćutim, da ne bi upravo Dembele sad u revanšu zalilao dva-tri komada.
MiddleClass Posted March 7 Posted March 7 To mozda kod vas imperijalista. Uini i ja priznajemo samo urugvajski 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 7 Posted March 7 Napravio čovek najjednostavniji pas koji zna dete od 11 godina, i to je 'perfect center forward play'
189- Posted March 7 Posted March 7 a to sto je nakon hrkljusa primirio loptu namestio je na desnu za taj pas, to nista... 1 1
Weenie Pooh Posted March 7 Posted March 7 To ti je kao dete ometeno u razvoju, kad god uspe da se ne saplete i ne padne na nos, ti aplaudiraš i skandiraš Njunjez! Njunjez! Njunjez! 1
radnik Posted Tuesday at 20:08 Posted Tuesday at 20:08 (edited) 2 zicera Salaha Dobar pocetak, ali kraj delo krasi Edit Vode parizani Edited Tuesday at 20:12 by radnik
Mindaugas Žukauskas Posted Tuesday at 20:18 Posted Tuesday at 20:18 Vrhunac evropskog fudbala, brutalnih 20tak minuta 1
Recommended Posts