Weenie Pooh Posted March 5 Posted March 5 Ajde što ne mogu, nego imam utisak da ni neće da igraju fudbal. Kao nedavno u gostima Sitiju, bunkerica + duge lopte na kršnog Žotu su planovi od A do negde F. Slotu evidentno dosadilo da ga porede sa Klopom pa odlučio da pokaže svoju murinjovsku stranu Cele sezone igraju na posed i šablon, čak veoma uspešno, a on krajem februara početkom marta odlučuje da sve promeni, da se usere samom sebi u sistem i igračima u samopouzdanje. Tuga gledati.
Baldrick S. Posted March 5 Posted March 5 2 minutes ago, radisa said: Daleko je par nedelja, ja sam uveren da Liverpool ovo dobija, čak i večeras... Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku... Jedno je kad se branis sa 11 protiv pokojnog sitija, drugo kad igras sa ovakvim psgom
Weenie Pooh Posted March 5 Posted March 5 2 minutes ago, radisa said: Daleko je par nedelja, ja sam uveren da Liverpool ovo dobija, čak i večeras... Bazirano ni na čemu. Liverpul pod Slotom nije ovakvom igraom beležio rezultate, već sasvim suprotnom. Ova bezmudost mora biti kažnjena pre ili kasnije. 2-0 do kraja. 1
Baldrick S. Posted March 5 Posted March 5 (edited) dupli. bio crveni btw Edited March 5 by Baldrick S.
radisa Posted March 5 Posted March 5 Just now, Weenie Pooh said: Bazirano ni na čemu. Liverpul pod Slotom nije ovakvom igraom beležio rezultate, već sasvim suprotnom. Ova bezmudost mora biti kažnjena pre ili kasnije. 2-0 do kraja. A ti si siguran da će ovako igrati do kraja? Evo, ja mislim da će se dosta promeniti u drugom poluvremenu... Samo da Darwin ne uđe i biće sve OK...
Weenie Pooh Posted March 5 Posted March 5 (edited) 1 minute ago, radisa said: A ti si siguran da će ovako igrati do kraja? Evo, ja mislim da će se dosta promeniti u drugom poluvremenu... Samo da Darwin ne uđe i biće sve OK... 1. Neće se promeniti ništa, ovo nije slučajno već plansko blamiranje. 2. Ući će Darwin sto posto. 3. Neće biti OK. MMW. Edited March 5 by Weenie Pooh
Baldrick S. Posted March 5 Posted March 5 3 minutes ago, radisa said: Samo da Darwin ne uđe i biće sve OK... Sta fali Darwinu? 1
Weenie Pooh Posted March 5 Posted March 5 Ahaha, Heitinga brifuje Tsimikasa već u 48. minutu Pa zašto ti Robertson igra od početka koji kurac, ako već vidiš koliko je loš?
JohnnyD Posted March 5 Posted March 5 13 minutes ago, Baldrick S. said: Sta fali Darwinu? Za pocetak, nijedan Urugvajac nije normalan. Medjutim, Forlan, Suarez i Cavani su bili ludi ali namazani, a Darwin em ne zna, em je Urugvajac.
Weenie Pooh Posted March 5 Posted March 5 Evo vam ga Darwin Pantera Nunez, jebo vas on. Sad ako ne izmisli gol iz prvog šuta u okvir, ništa niste uradili.
Baldrick S. Posted March 5 Posted March 5 Eo sad ce Darwin, pitanje je dal crveni il neka magicna partija
Recommended Posts