Jump to content
IGNORED

Liga Sampiona 2024/25

harper lee

Recommended Posts

Posted

Čim sam video kratak zalet, nije mi bilo dobro :isuse:

Posted (edited)

Ima Briz ime u Evropi ali ga nije dugo bilo da napravi neki rezultat  koliko znam. Izgleda da su sad i to resili, evo promasenog penala.

A evo i gola za Seltik.

Edited by W.F.C.
Posted

Ovo je najludja utakmica u LS ove godine, ukratko ne da se usranom (Atalanti) do potoka, ali ne odustaju, svaka cast.

Kakva bi prica bila da Seltik prodje dalje

Posted

Bajernova odbrana :lolol:

Ovog lika na Areni što prenosi tu utakmicu ne mogu da slušam duže od 30 sekundi .. šta nije u redu sa njim?

Posted
3 minutes ago, Profesionalac said:

Bajernova odbrana :lolol:

Ovog lika na Areni što prenosi tu utakmicu ne mogu da slušam duže od 30 sekundi .. šta nije u redu sa njim?

Višak samopouzdanja, plus par ohrabrujućih postova u komentarima na hajlajtsima. I dobiješ ovo. Doduše čovek ima i na PPP svoje fanove. "Kako se uživi u prenos i daje 110% mogućnosti"

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, sasha said:

Prođe Fejenord ni kriv ni dužan.

Milan se fino samoubio

Ko ih jebe. Karma

• +1 2
Posted

Mora negde penali, mozda u Lisabonu, luda utakmica

Posted
7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Višak samopouzdanja, plus par ohrabrujućih postova u komentarima na hajlajtsima. I dobiješ ovo. Doduše čovek ima i na PPP svoje fanove. "Kako se uživi u prenos i daje 110% mogućnosti"

Sad sam ga slušao malo duže - u normalnom pogonuTM je ok, normalan glas i dikcija, ali kako se približi mogućnost dešavanja, ide transformacija u neslušljivost :gospode:

Kakva ludnica u Lisabonu

Posted (edited)

Bilo bi lepo, ali kad covek razmisli, mnogo je nejak Seltik, bolje ovako da imamo neko ludilo od meca u sledecem kolu ko god dodje Bajernu

Edited by JohnnyD
Posted

Kukavni Gvardiola :cry:

Jos 300 miliona da se upumpa, nema druge