Mindaugas Žukauskas Posted February 11 Posted February 11 Just now, radnik said: Haland je ispred lopte, ali Gvardiol je najblizi golmanu. To bi onda bio ofsajd. Nebitna je pozicija Gvardiola, bitna je pozicija lopte 1 1
JohnnyD Posted February 11 Posted February 11 (edited) 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To bi onda bio ofsajd. Nebitna je pozicija Gvardiola, bitna je pozicija lopte Pa, ne. Nije ofsajd ako igrac sa loptom na gol liniji protivnika doda svom igracu koji je na penalu, bez ijednog protivnickog igraca (prenaglasena situacija koja se ovde desila) Edited February 11 by JohnnyD
radnik Posted February 11 Posted February 11 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To bi onda bio ofsajd. Nebitna je pozicija Gvardiola, bitna je pozicija lopte E bas me to zanimalo, kakvo je pravilo. Ono na blic, meni je delovalo kako sam napisao. Vole bih videti izvucene linije.
Mindaugas Žukauskas Posted February 11 Posted February 11 2 minutes ago, JohnnyD said: Pa, ne. Nije ofsajd ako igrac sa loptom na gol liniji protivnika doda svom igracu koji je na penalu, bez ijednog protivnickog igraca (prenaglasena situacija koja se ovde desila) Ne razumem šta si ovim rekao. I ja tvrdim da nema ofsajda kad je strelac iza lopte 2
radnik Posted February 11 Posted February 11 3 minutes ago, JohnnyD said: Pa, ne. Nije ofsajd ako igrac sa loptom na gol liniji protivnika doda svom igracu koji je na penalu, bez ijednog protivnickog igraca (prenaglasena situacija koja se ovde desila) Pas unazad, nikad nije ofsajd 1
radisa Posted February 11 Posted February 11 Bila grafika, bio je iza lopte za otprilike pola lopte... 1
JohnnyD Posted February 11 Posted February 11 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ne razumem šta si ovim rekao. I ja tvrdim da nema ofsajda kad je strelac iza lopte Zaboravi, lose sam protumacio ono sto si rekao (sto je tacno). Svakako ovo nije bio ofsajd, mislim da se oduzilo zbog Halandove ruke u vazduhu koja je padala negde na milimetre u odnosu na stajne noge Gvardiola.
radnik Posted February 11 Posted February 11 5 minutes ago, Pokojni Ruxin said: šta radi griliš? Izasao, povredjen
Pokojni Ruxin Posted February 11 Posted February 11 4 minutes ago, radnik said: Izasao, povredjen preventiva, treba nam spreman da startuje još jedno finale lš
Mindaugas Žukauskas Posted February 11 Posted February 11 5 minutes ago, radnik said: Pas unazad, nikad nije ofsajd I ovo je debunkovano nedavno na PL topiku. U 99% situacija da, međutim ako je strelac ispred lopte, i nekako zabije gol iz raskoraka, biće poništen bez obzira što je lopta imala povratnu putanju. Ilustracija: 1 2
radisa Posted February 11 Posted February 11 Mislim da bi City sad da se dodeje do 90. minute, ako može... Jebeš gol, čuvaj posed... Tačno ono zašto mrzim Pepov fudbal...
JohnnyD Posted February 11 Posted February 11 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: I ovo je debunkovano nedavno na PL topiku. U 99% situacija da, međutim ako je strelac ispred lopte, i nekako zabije gol iz raskoraka, biće poništen bez obzira što je lopta imala povratnu putanju. Ilustracija: Ovde vec ulazimo u metafizicku diskusiju o tome da li pas koji je upucen saigracu ispred tebe, moze uopste da se nazove pasom unazad 2
Weenie Pooh Posted February 11 Posted February 11 1 minute ago, JohnnyD said: Ovde vec ulazimo u metafizicku diskusiju o tome da li pas koji je upucen saigracu ispred tebe, moze uopste da se nazove pasom unazad Pas je uvek u prostor, a ko će se u tom prostoru naći i odakle će doći, to je pitanje. Bellingham sramotno usrao tri na dva kontru, vukao loptu predugo i onda je zavalio Viniju na golaut liniji
Recommended Posts