goofs Posted January 29 Posted January 29 Ja sam mislio da razumem ovaj sistem takmicenja, ali u stvari mi nista nije jasno. Izgleda da ima neki mini-zreb?
MiddleClass Posted January 29 Posted January 29 3 minutes ago, goofs said: Ja sam mislio da razumem ovaj sistem takmicenja, ali u stvari mi nista nije jasno. Izgleda da ima neki mini-zreb? Naravno da ima mini zrijeb. Pusti ove sto kace slike, a nisu pile sa praga sutnuli 3 1
papapavle Posted January 29 Posted January 29 (edited) 12 minutes ago, goofs said: Ja sam mislio da razumem ovaj sistem takmicenja, ali u stvari mi nista nije jasno. Izgleda da ima neki mini-zreb? Da, mini-žreb je u petak. Koliko ja shvatam, na primeru: PSG će igrati dvomeč sa jednim žrebanim iz para Monako ili Brest, a Benfika će igrati dvomeč sa drugim iz tog para. Pobednici ova dva dvomeča će igrati jedan sa Liverpulom, drugi s Barsom - ko s kim, i to se valjda žreba u petak. Edit: iako sam (valjda) shvatio kako ovo radi, toliko je neintuitivno i kosi se sa svim mojim dosadašnjim iskustvom, da mi svaki put kad ponovo pomislim na ovo treba po 30 sekundi da samom sebi objasnim. Edit2: pre žreba se u ovom primeru ništa ne zna, osim da dvomeči neće biti PSG-Benfika i Monako-Brest. Sve ostale kombinacije su moguće, što znači da pre žreba Liverpul ima 4 moguća protivnika, posle žreba samo 2 (pobednika onog dvomeča koji je žreban da ide na njih). Edited January 29 by papapavle
radisa Posted January 29 Posted January 29 još jedan načind a se ralima i sličnim očisti put ddo finala... Šta je falilo da se lepo po završetku sve zna do kraja i onda nema laži nema prevare? Ada, znam... Falilo je da se slučajno ne sretnu jaki prerano... pas mater... 1
Nevernik Posted January 29 Posted January 29 (edited) 14 minutes ago, radisa said: još jedan načind a se ralima i sličnim očisti put ddo finala... Šta je falilo da se lepo po završetku sve zna do kraja i onda nema laži nema prevare? Ada, znam... Falilo je da se slučajno ne sretnu jaki prerano... pas mater... Čolo najebao. Kako se neće sresti jaki prerano kad City, Real, Bajern, Lever i Čolo su svi povezani i ima da se od njih napravi 4 para? Isto Juve, Milan, Inter, Arsenal. Sa druge strane, Aston Vila ima do finala da stigne. https://www.theguardian.com/football/2025/jan/29/champions-league-leverkusen-lille-barcelona-atalanta-inter-atletico-bayern-real-madrid Edited January 29 by Nevernik
189- Posted January 29 Posted January 29 15 minutes ago, radisa said: još jedan načind a se ralima i sličnim očisti put ddo finala... Šta je falilo da se lepo po završetku sve zna do kraja i onda nema laži nema prevare? Ada, znam... Falilo je da se slučajno ne sretnu jaki prerano... pas mater... toliko su namestali realu i bayernu da mogu izvuci city odmah na pocetku.
goofs Posted January 31 Posted January 31 Bio je ždrebactm, Siti-Real je najjači par, ostalo plitak potok Brest - PSŽ Benfika - Monako Juventus - PSV Milan - Fejenord Mančester siti - Real Madrid Seltik - Bajern Minhen Atalanta - Briž Sporting Lisabon - Borusija Dortmund
goofs Posted January 31 Posted January 31 Milan izvukao Fejnorda, a bukvalno u ovim časovima kupuje Himeneza od njih. Himenez dao 5 golova u ligi šampiona ove sezone.
papapavle Posted January 31 Posted January 31 A kad je ždrijeb za sledeće kolo (ko preživi ovaj baraž protiv onih 1-8)? Nije valjda da se to nije odradilo đuture?
Baldrick S. Posted January 31 Posted January 31 Jeste, 21. Februara za pobednike ovih tekmi da se vidi s kim igraju onih 8 direktno plasiranih. Gornji deo tabele je onako, ima tu mina kao što su PSG, Atlanta ali mi se čini malo lakši jer odatle bi se heavy hitteri kao što je siti/real/atletik/arsenal našli sa pobednikom gornjeg dela tek u polufinalu.
John Coltrane Posted February 11 Posted February 11 As things stand Liverpul prvi favorit, Real i Barsa su na kvoti 8, a sledeći favorit je Bajern 10 i Citi 12.
Fakundo Sava Posted February 11 Posted February 11 Nije baš logično da su španci na istoj kvoti,jer real ima dvomeč sa malograđanima gde nisu izraziti favoriti jer ako Barsa može da ih nakanta moći će to i Pep
Weenie Pooh Posted February 11 Posted February 11 Pa nije kvota za prolaz u sledeću rundu nego za osvajanje, to valjda podrazumeva da pobediš i najbolje. Liverpulov kvalitet se precenjuje, IMHO. Mi smo na jednu povredu od kolapsa.
Recommended Posts