MiddleClass Posted January 29 Posted January 29 Jbt, sa 10 se sigurno ispada, a izgleda ni 11 bodova nece svima biti dovoljno
radisa Posted January 29 Posted January 29 liverpool na pobednika befika- monako, Barca na pobednika PSG- brest... Hvala Atalanti, kad su već crveni istrčali sa 4. timom...
Baldrick S. Posted January 29 Posted January 29 Slot da igra neku lutriju, vidi se da ga sere. Izasao sa trecim sastavom jer "svi su jaki" u narednom kolu, barsa odigrala nereseno i dalje prvi.
Milošica Posted January 29 Posted January 29 Just now, Baldrick S. said: Slot da igra neku lutriju, vidi se da ga sere. Nomen est omen
goofs Posted January 29 Posted January 29 City - Real, da, Juventus - Milan Dinamo je i pored pobede nad Milanom ostao ispod crte, a ovi slepci su, umesto da udju u top8 i odmaraju, izvukli Juve
JohnnyD Posted January 29 Posted January 29 Zvezda pobedila, Dinamo ispao, vuk sit ovce na broju, lockuj temu
Baldrick S. Posted January 29 Posted January 29 14 minutes ago, radisa said: liverpool na pobednika befika- monako, Barca na pobednika PSG- brest... Ja u stvari nisam siguran da je ovo ovako. Barsa i Pool igraju protiv pobednika playoff-a ove cetiri ekipe sigurno ali mislim da postoji neko izvlacenje ko igra s kim u 1/16 finala. Haos
radisa Posted January 29 Posted January 29 Lever se usrećio, ide na pobednik Real - City, a Atletiko ide na Byern-Celtic, a Inter, e oni su pravi srećnici, idu na Milan-juve
radisa Posted January 29 Posted January 29 2 minutes ago, Baldrick S. said: Ja u stvari nisam siguran da je ovo ovako. Barsa i Pool igraju protiv pobednika playoff-a ove cetiri ekipe sigurno ali mislim da postoji neko izvlacenje ko igra s kim u 1/16 finala. Haos Si siguran? Zar nije rećenmo da je sve određeno do kraja i nema više muljanja sa vrelim kuglicama?
Baldrick S. Posted January 29 Posted January 29 1 minute ago, radisa said: Si siguran? Prilicno siguran. Ovo dole je ceo bracket, odnosno putanja do finala sa sajta uefe. "Teams separated by ‘or’ will be confirmed by a draw." Pretpostavljam da je ovo jedini deo gde ide zreb, da pobednici playoffa i direktno plasirani ne znaju* s kim igraju, verovatno da se umanji kalkulacija jer svako moze sa svakim, relativno. Pobednici recimo ova cetiri tima u playoffu + pool i barsa budu u zrebu pa se tako odredjuje ko s kim igra 1/16 finala.
Recommended Posts