Milošica Posted January 29 Posted January 29 Opa, Dinamo vodi protiv Milana, dok Sporting i Štutgart gube.
Weenie Pooh Posted January 29 Posted January 29 Ubiše Kijezu opet dušmani a Gakpo konvertovao™ penal. Ipak nastavio stakleni Italijan, za sada.
radisa Posted January 29 Posted January 29 1 minute ago, Weenie Pooh said: Odoše oba štopera po burek, 1-1, Bakayoko. Koliko tebi stream kasni? Kod mene je Eliot zabio za 1-2...
Nevernik Posted January 29 Posted January 29 Milion utakmica koje niko ne gleda. Kako je Čolo obezbedio top 8, šta interesuje poštenog čoveka večeras? Da City nekim čudom ispadne i ostalo je gnjavaža.
copkillah Posted January 29 Posted January 29 3 minutes ago, radnik said: Pa gubi city PSV stize do 2-2 a i do 3-2
Baldrick S. Posted January 29 Posted January 29 Cemu sluzi mladjani Dans na terenu, ni on sam ne zna. Cak i pokojni Kieza ima neku ulogu na terenu. Al dobro, igraju se deca
JohnnyD Posted January 29 Posted January 29 Rodri svakako nedostaje, ali provalio sam da je kombinacija nedostajanja Rodri+Goku ubitacna za Siti, bez njih dvojice su usli u onaj strmoglavi pad, kada se ovaj drugi malo vratio u formu i Siti je poceo da dobija, i evo sad opet bez obojice gube kljucnu utakmicu. Mislim da moraju da preokrenu, da sa neresenim ispadaju. Kakav blam ako ispadnu u jednom ovakvom formatu.
Weenie Pooh Posted January 29 Posted January 29 5 minutes ago, copkillah said: a i do 3-2 Rasklimana odbrana Robertson-Quansah bolje i ne zaslužuje. @radisa Kasni dva-tri minuta, ali ne žurim ni ja sa kuckanjem.
Weenie Pooh Posted January 29 Posted January 29 Just now, JohnnyD said: Opa prozvao sam Siti... Početak kraja tvom prozivanju Sitija?
JohnnyD Posted January 29 Posted January 29 1 minute ago, Weenie Pooh said: Početak kraja tvom prozivanju Sitija? Odavno sam prestao sa prozivanjem... sad je to vec "ranjeni vuk, zec silji patku...". U drugim vestima, Kanga najbolji gol kola.
Recommended Posts