Jump to content
IGNORED

Liga Sampiona 2024/25

harper lee

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Lancia said:

Ajd kad kazes da ti verujem, jos kafu nisam popio a ovo za bold je najpamaetnije.

Kod nas je to kao fora, ako autsajder iznenadi bolje rangiranog, da kao naslijedi njegov kostur makar još jedno kolo. Meni je sistem NFL bolji, ako si se umuvao kao posljednji nakon cijele sezone u plejof, onda ima da stalno ideš na najviše rangiranog. Tako se diže vrijednost rezultatu iz regularne sezone.

Edited by James Marshall
  • +1 5
Posted (edited)

Za olakšavanje shvatanja, računajte da u narednu fazu prolazi 32 ekipe i dopunite baraž sa parovima 1-32, 2-31... 8-25. Ispada malo modifikovan NBA ili teniski žreb. Sledeći korak je da su ekipe 1-8 već eliminisale svoje protivnike (pozicije 25-32).

Dopuna: Ovo što kaže JM, NFL je tu najrigorozniji što se tiče poštovanja regulatnog dela. Ovde bi moglo da se da na značaju regularnoj fazi tako što bi prednost domaćeg terena imao bolje rangirani tim (kao u NBA)  - nisam siguran kakva su pravila po tom pitanju trenutno u LŠ. Generalno evropski sistem plejofa je fiksiran kostur. 

Edited by Profesionalac
  • +1 1
Posted

Negde sam pročitao da je statistički najverovatnije da prvoplasiranom naleti PSG, nisam proveravao da li je tačno.

Posted

Arse opet pobedio.

Posted

najbolji tim u univerzumu, zato moraju toliko da ih kradu :angry:

• +1 1
Posted
2 hours ago, Weenie Pooh said:

Negde sam pročitao da je statistički najverovatnije da prvoplasiranom naleti PSG, nisam proveravao da li je tačno.

Ladno ce da vas izbace :sad:

• Tužno 1
Posted
5 hours ago, Weenie Pooh said:

Arse opet pobedio.

IMG_0167.jpeg

Posted

True fact, ja kad čujem "Istanbul" momentalno pomislim na Ruksina :D 

• Haha 2
Posted

I ja bih se bavio prošlošću da sam navijač ManUtd :fantom:

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

I ja bih se bavio prošlošću da sam navijač ManUtd :fantom:

Dočim  je topnicima™ sadašnjost jako uspešna  :covid19:

Posted

Ne žalimo se :fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Granite nedostaješ :cry:

Posted

reci, potrošili 160m na rajsa i haverca a granit i dalje najbolja artetina leva osmica...streets will never forget

• +1 1