Weenie Pooh Posted January 22 Posted January 22 Gledate li, hejteri? Ušao sa klupe od drugog poluvremena, i za tri minuta upisao gol + asistenciju od martinele.
Lancia Posted January 22 Posted January 22 Koliko je bio bolji PSG, a gubili 2:0. Mancester vise srece nego pameti.
radisa Posted January 22 Posted January 22 Just now, ubibobi said: Kakva tragična sezona za Šiti Tankuju sezonu za bolju poziciju na draftu... 1
Lancia Posted January 22 Posted January 22 2 minutes ago, radisa said: Tankuju sezonu za bolju poziciju na draftu... Bukvalno je trebalo pet razlike da bude, Siti ko razbijena vojska.
Weenie Pooh Posted January 22 Posted January 22 Baskuz Pep ne samo što je uspeo za 10 minuta da ispusti dva gola prednosti, nego posle uvodi Stonsa na poziciju desnog beka radi odbrane prekida, i sekund kasnije prima gol iz prekida, lopta preleće upravo Stonsa da bi je zabio glavom najniži na terenu
radisa Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Lancia said: Bukvalno je trebalo pet razlike da bude, Siti ko razbijena vojska. Jbg, ja sam u ZG, u sobi u hotelu mogu samo Dnamo da gledam... A više slušam, nego što gledam...
Lancia Posted January 22 Posted January 22 2 minutes ago, radisa said: Jbg, ja sam u ZG, u sobi u hotelu mogu samo Dnamo da gledam... A više slušam, nego što gledam... Radis nam o glavi, a?
radisa Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Lancia said: Radis nam o glavi, a? Čakam da me noćas pokupe i deportuju u Srbiju, kao odmazdu za one žene od jutros 2
John Coltrane Posted January 22 Posted January 22 44 minutes ago, Weenie Pooh said: Grilijaš @John Coltrane Ko Antoni onomad protiv Barse. Citi
Lancia Posted January 23 Posted January 23 Nista meni ovo nije jasno, zar nije logicno da Liverpul igra sa 24?¿
James Marshall Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, Lancia said: Nista meni ovo nije jasno, zar nije logicno da Liverpul igra sa 24?¿ Pa ko kaže da će proći #24, možda prođe #10, onda je Liverpul "oštećen", ovako ako idemo pretpostavkom da u ovom baražu dobija boljerangirani, Liverpul dobija najnižeg. Trebalo bi kao u NFL da se ne žrijeba kolo unaprijed, ali to nije praksa u Evropi i fudbalu.
Lancia Posted January 23 Posted January 23 2 minutes ago, James Marshall said: Pa ko kaže da će proći #24, možda prođe #10, onda je Liverpul "oštećen", ovako ako idemo pretpostavkom da u ovom baražu dobija boljerangirani, Liverpul dobija najnižeg. Trebalo bi kao u NFL da se ne žrijeba kolo unaprijed, ali to nije praksa u Evropi i fudbalu. Ajd kad kazes da ti verujem, jos kafu nisam popio a ovo za bold je najpamaetnije.
Recommended Posts