Jump to content

Liga Sampiona 2024/25

Featured Replies

Xaxa, kakvo ludilo u Lisabonu  :lolol:

Kisovitom Lisabonu...

Taman sa mislio da zadnje kolo L'pool može sa B timom protiv neugodnog PSV.a, ono kurac...

Edited by radisa

Vidim i Atletiko se na kraju izvukao...

Španci se izvlače u zadnjim minutima, jbt, gori su od Nemaca...

2 minutes ago, radisa said:

Taman sa mislio da zadnje kolo L'pool može sa B timom protiv neugodnog PSV.a, ono kurac...

Teoretski može, prvo ili drugo mesto, nije ne znam kakva razlika čini mi se.

Mada niko verovatno nije ni očekivao da imamo 7/7.

2 minutes ago, copkillah said:

Teoretski može, prvo ili drugo mesto, nije ne znam kakva razlika čini mi se.

Mada niko verovatno nije ni očekivao da imamo 7/7.

Pa relano oko 24-23 mesta se gura dosta jakih timova, i svašta može da bude , može da ispadne da broj 3(koji vioše nije u domašaju) bude i bolji od 1 i 2, ko će ga znati...

Mislim da su te kalkulacije izlišne pošto je jedan bod dovoljan da te pomeri 4 mesta gore/dole. Cenim da je svima bitno da budu u 8 kako bi preskočili plejof rundu.

Svaka pozicija nosi 4 eventualna protivnika, pa je i nezahvalno bilo kakvo nameštanje.

Plus radišin breket nije najtačniji - pozicije 1 i 2 idu na bolje iz duela 15/16 - 17/18, ne mogu na pozicije 23 i 24. 

Nema neke kvalitativne razlike između duela sa ekipama 15-18, i ekipama 13,14,19,20 - pogotovo što se tumbaju svako kolo i većina pozicija je određena gol razlikom. 

Biće bedak ovim ekipama na trenutnim pozicijama 8-11 koje igraju vanrednu evropsku sezonu (Vila, Brest, Monako i Lil) da im u baražu upadne Real, Siti ili PSŽ.

45 minutes ago, Profesionalac said:

Plus radišin breket nije najtačniji - pozicije 1 i 2 idu na bolje iz duela 15/16 - 17/18, ne mogu na pozicije 23 i 24. 

A na koga onda idu ovi iz baraža, ako ne na ove sa vrha? :unsure:

56 minutes ago, Weenie Pooh said:

A na koga onda idu ovi iz baraža, ako ne na ove sa vrha? :unsure:

Pa u baraž idu pozicije 9-24. Predviđaš da će bolje plasirani proći baraž (znači 9-16), tako da najbolje plasirani 1. ide na najslabijeg - 16, ne na 24, jer nije očekivano da će 24. izbaciti 9. iz baraža.

1 minute ago, Profesionalac said:

Pa u baraž idu pozicije 9-24. Predviđaš da će bolje plasirani proći baraž (znači 9-16), tako da najbolje plasirani 1. ide na najslabijeg - 16, ne na 24, jer nije očekivano da će 24. izbaciti 9. iz baraža.

U pravu si, prezupčio sam...

Kolko gori tema otkad je uveden novi sistem takmičenja. Pun pogodak UEFA :fantom:

Mislim ipak da se nece nista znacajno promeniti. Tabela se tumba iz kola u kolo ali ce na kraju velika vecina najbogatijih biti poredjana pri vrhu. Visi jedino Psg/City porazeni veceras, jer su imali losiju evro sezonu. Hocu da kazem da ce posle ove grupne faze parovi 1/8 opet liciti na parove od proslih sezona.

Jbt, Dinamo ga primio, nisu ni poceli utakmicu...

Da ne fasuju opet nesto kao protiv Bajerna?

Grilijaš :hail:

@John Coltrane