Baldrick S. Posted December 11 Posted December 11 Sa ovim novim sistemom ti se više i ne isplati da budeš prvi ili drugi na tableli. Prvi i drugi igraju sa timovima od 15-18 mesta. Sada su to Benfika, Sporting, Fejnord, Klub iz Buggea ali vrlo lako moze da se desi da na tim mestima budu Real, Juventus, Siti, Atalanta.
radisa Posted December 11 Posted December 11 Just now, W.F.C. said: A kako se zrebaju ovi od 9. do 24.mesta, njihovo doigravanje? Nema... 9 vs 24, 10 vs 23... Posle 8 na 9 vs 24... i dalje ti je jasno ... Nema zreba
W.F.C. Posted December 11 Posted December 11 1 minute ago, radisa said: Nema... 9 vs 24, 10 vs 23... Posle 8 na 9 vs 24... i dalje ti je jasno ... Nema zreba Da, da, zato izbrisao.
Baldrick S. Posted December 11 Posted December 11 (edited) Svakako je svejedno, Real osvaja Dobar je sistem, malo za promenu. Za svaki tim neka šansa ili za bodove ili za dobru posetu. Edited December 11 by Baldrick S.
Baldrick S. Posted December 11 Posted December 11 Nemoguce je da jedan igrac, makar on bio i Rodri ovoliko treba sitiju. Igraju kao babe, gube 2:0 na 3 minuta do kraja, 80 dodavanja na ivici 16 metara. Halandova "be humble" heat mapa je verovatno zarko crvena oko penaltik kruga. Zgazice ih Junajted u nedelju.
189- Posted December 11 Posted December 11 2 hours ago, Baldrick S. said: Sa ovim novim sistemom ti se više i ne isplati da budeš prvi ili drugi na tableli. Prvi i drugi igraju sa timovima od 15-18 mesta. Sada su to Benfika, Sporting, Fejnord, Klub iz Buggea ali vrlo lako moze da se desi da na tim mestima budu Real, Juventus, Siti, Atalanta. jel ovo novo posto u fmu nije ovako cini mi se
Baldrick S. Posted December 12 Posted December 12 (edited) 15 minutes ago, 189- said: jel ovo novo posto u fmu nije ovako cini mi se Nisam igrao fm sa ovim sistemom, mozda su se zajebali kad su kodirali ali to je to. Spoiler sa zvanicnog sajta uefe (mada ne znam zasto su uradili obe strane kad se samo jedna vazi) Spoiler Edited December 12 by Baldrick S.
pantelia Posted December 12 Posted December 12 Bice ozbiljan spektakl PSG - Mancester Siti, i jedni i drugi vise za prolaz dalje
papapavle Posted December 12 Posted December 12 11 hours ago, Baldrick S. said: Nisam igrao fm sa ovim sistemom, mozda su se zajebali kad su kodirali ali to je to. Spoiler sa zvanicnog sajta uefe (mada ne znam zasto su uradili obe strane kad se samo jedna vazi) Hide contents Važe se obe, zar ne? npr. prvi na tabeli se žreba levo ili desno (u jednu od kućica 1/2 ili 2/1), drugi upada u drugu od te dve kućice. 1
Baldrick S. Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, papapavle said: Važe se obe, zar ne? npr. prvi na tabeli se žreba levo ili desno (u jednu od kućica 1/2 ili 2/1), drugi upada u drugu od te dve kućice. Sve je jasno, mada više mislim da su uradili zbog "preglednosti" odnosno da izgleda kao prava tabela sa recimo nekog prvenstva. Mislim da nigde nisam video da neko objasnjava sistem takmičenja koristeći uefa tabelu. To je to u suštini, nebitna je vizuelna strana, suština je tu.
Recommended Posts