Jump to content
IGNORED

Liga Sampiona 2024/25

harper lee

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, John Coltrane said:

ili da će Kieza da ga zameni ili...

Kjeza ne moze ni Darvina da zameni

Posted
13 minutes ago, Weenie Pooh said:

Navodno je Salah tražio ugovor na tri godine, a oni se kao premišljaju da li može do 35 godine da ostane na ovom nivou. 

Još navodnije su mu ponudili dvogodišnji plus treća pay-as-you-play, što sumnjam da će prihvatiti, ali slično kao u Ukrajini, bitno je da se bar sedne za sto.

Ja ne vidim razlog zbog kog Salah ne bi prihvatio i 1+1 a tek da ne govorimo o  2+ opciji. Ako je samo do para, eto mu braće Arapa u svakom trenutku. Ako mu je do igranja u Ligama petice, siguran sam da je i tu lista prilično dugačka. Ostaje nam ljubav prema klubu a to može uvek biti argument uprave “eto mi smo mu ponuduli X para ali on ne voli dovoljno klub i ne želi da igra bez Y cifre” 

klasično jedenje govana

Posted (edited)
30 minutes ago, JohnnyD said:

Kjeza ne moze ni Darvina da zameni

KIjeza ne može da zameni ni mene i tebe pored televizora, a ne nekog ko igra fudbal...

Edited by radisa
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

lukman izgleda kao hamilton na terenu

Posted

Ali koliko se smorio Boske na Lever-Inter :laugh:

Srce mu se cepa, jbt za nero-azurima a i dalje je 0:0

Posted

Koliko je kilav Samardzic

Posted

Šampionski ples Elite™ :hail:

• +1 1
Posted

vila

:wub:

Ross Barkley Football GIF by Aston Villa FC

Posted

Ali muceni Lajpcig i Jang Bojs, 6 poraza od 6 tekmi, "Ko pobedi Zvezdu u grupnoj fazi Lige sampiona, gorece u najgorim mukama u sledecoj sezoni".

Posted

koliko odvratno igra real... i igraci su im grozni

Posted

Gledam golove sa Atalanta - Real, ovo sto je odigrao kapiten Atalante je ili najociglednija namestaljka jednog igraca, ili najgora igra kapitena ikada u ligi sampiona

Posted
12 hours ago, JohnnyD said:

Gledam golove sa Atalanta - Real, ovo sto je odigrao kapiten Atalante je ili najociglednija namestaljka jednog igraca, ili najgora igra kapitena ikada u ligi sampiona

De Roon ima 33 godine, a bio je troom i sa 23.

Pritom je ovde valjda prinudno bio u ulozi štopera (?) umesto zadnjeg veznog.

Posted
21 hours ago, John Coltrane said:

Ja ne vidim razlog zbog kog Salah ne bi prihvatio i 1+1 a tek da ne govorimo o  2+ opciji.

Hoće čovek da se osigura malo duže, ne juri se ni njemu novi ugovor u 34.

Iz LFC perspektive, apsolutno nema smisla igrati moneyball sa ovakvim igračem gledati da se nešto sitno ućari. Ja adekvatnu zamenu ne vidim, posebno ne jeftiniju.

Evo mali blast from the past, šta se pisalo o Salahu pre sedam godina. Tviter trpi sve.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Istini za volju, pokazo mu je jednom Marko Marin di se tele veze 

Posted
1 hour ago, Ratamahatta said:

Istini za volju, pokazo mu je jednom Marko Marin di se tele veze 

Aj Marin, ali ima dole u threadu gde neko kaže da je u pitanju egipatski Matt Jarvis :D