JohnnyD Posted December 10 Posted December 10 6 minutes ago, John Coltrane said: ili da će Kieza da ga zameni ili... Kjeza ne moze ni Darvina da zameni
John Coltrane Posted December 10 Posted December 10 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Navodno je Salah tražio ugovor na tri godine, a oni se kao premišljaju da li može do 35 godine da ostane na ovom nivou. Još navodnije su mu ponudili dvogodišnji plus treća pay-as-you-play, što sumnjam da će prihvatiti, ali slično kao u Ukrajini, bitno je da se bar sedne za sto. Ja ne vidim razlog zbog kog Salah ne bi prihvatio i 1+1 a tek da ne govorimo o 2+ opciji. Ako je samo do para, eto mu braće Arapa u svakom trenutku. Ako mu je do igranja u Ligama petice, siguran sam da je i tu lista prilično dugačka. Ostaje nam ljubav prema klubu a to može uvek biti argument uprave “eto mi smo mu ponuduli X para ali on ne voli dovoljno klub i ne želi da igra bez Y cifre” klasično jedenje govana
radisa Posted December 10 Posted December 10 (edited) 30 minutes ago, JohnnyD said: Kjeza ne moze ni Darvina da zameni KIjeza ne može da zameni ni mene i tebe pored televizora, a ne nekog ko igra fudbal... Edited December 10 by radisa 1
John Coltrane Posted December 10 Posted December 10 Ali koliko se smorio Boske na Lever-Inter Srce mu se cepa, jbt za nero-azurima a i dalje je 0:0
JohnnyD Posted December 10 Posted December 10 Ali muceni Lajpcig i Jang Bojs, 6 poraza od 6 tekmi, "Ko pobedi Zvezdu u grupnoj fazi Lige sampiona, gorece u najgorim mukama u sledecoj sezoni".
JohnnyD Posted December 11 Posted December 11 Gledam golove sa Atalanta - Real, ovo sto je odigrao kapiten Atalante je ili najociglednija namestaljka jednog igraca, ili najgora igra kapitena ikada u ligi sampiona
Weenie Pooh Posted December 11 Posted December 11 12 hours ago, JohnnyD said: Gledam golove sa Atalanta - Real, ovo sto je odigrao kapiten Atalante je ili najociglednija namestaljka jednog igraca, ili najgora igra kapitena ikada u ligi sampiona De Roon ima 33 godine, a bio je troom i sa 23. Pritom je ovde valjda prinudno bio u ulozi štopera (?) umesto zadnjeg veznog.
Weenie Pooh Posted December 11 Posted December 11 21 hours ago, John Coltrane said: Ja ne vidim razlog zbog kog Salah ne bi prihvatio i 1+1 a tek da ne govorimo o 2+ opciji. Hoće čovek da se osigura malo duže, ne juri se ni njemu novi ugovor u 34. Iz LFC perspektive, apsolutno nema smisla igrati moneyball sa ovakvim igračem gledati da se nešto sitno ućari. Ja adekvatnu zamenu ne vidim, posebno ne jeftiniju. Evo mali blast from the past, šta se pisalo o Salahu pre sedam godina. Tviter trpi sve. 1 2
Ratamahatta Posted December 11 Posted December 11 Istini za volju, pokazo mu je jednom Marko Marin di se tele veze
Weenie Pooh Posted December 11 Posted December 11 1 hour ago, Ratamahatta said: Istini za volju, pokazo mu je jednom Marko Marin di se tele veze Aj Marin, ali ima dole u threadu gde neko kaže da je u pitanju egipatski Matt Jarvis
Recommended Posts