Jesper23 Posted August 21 Posted August 21 10 hours ago, ducca said: Dunamo gazi Na Areni sutra dan žalosti. ”Kako je ovo moguće, Karabag je trebao da se vrati u Baku sa bar 2 gola prednosti” Nije Karabag bio uopšte slabija ekipa, kamo li da odu kući sa 3 gola zaostatka. Baturina je baš majstor, sam je napravio razliku. 1
ducca Posted August 21 Posted August 21 Ne kažem da je bio loš Q, ali toliko puta je to ponovio debil sa Arene da je bilo vrlo neprijatno. Posle je kad je odsvirao kraj procedio da je i Qarabag mogao da prodje gore od 3-0. Baturina stativa u 95. jedan na jedan za šah mat. Biće lud revanš.
sasha Posted August 21 Posted August 21 Da zanemarimo tupane sa arene, rezultat je nerealan, trebao je Karabag mnogo bolje da prođe.
sasha Posted August 21 Posted August 21 Mladi momci 2:0 protiv Galate poluvreme, kud Turke ne izvukosmo.
sasha Posted August 21 Posted August 21 28 minutes ago, sasha said: Mladi momci 2:0 protiv Galate poluvreme, kud Turke ne izvukosmo. Žao mi je Boysi
Profesionalac Posted August 27 Posted August 27 Birmančević promašio penal, kojim je mogao verovatno da zaključa dvomeč. Cima se, zastajkuje dva puta i onda opali čovek 2 m preko prečke po sredini gola Sve me više nervira i što je još gore sve više igrača koriste to cimanje. Da se ja pitam ukinuo bih sve to budalesanje i postavio kao u vaterpolu, mora iz jednog trka. Evo i na drugoj strani promašen penal 2
Nikodije Posted August 27 Posted August 27 Ako neko gleda Galata - YB, zbog čega je Muslera dobio direktan crveni? Promaklo mi.
Profesionalac Posted August 27 Posted August 27 Mislim da je gurnuo nekog od ovih što su utrčali sa klupe, čini mi se da ni jednom nisu ni prikazali situaciju. Koliko je brz ovaj mali Virginius, kao na skuteru zuji 1
Nikodije Posted August 27 Posted August 27 Inače YB je razmontirao Galatu u obe tekme, preozbiljan klub 1
Miljenko Posted August 27 Posted August 27 Treba da budes prilican dunster od trenera/menadzera, pa da izgubis obe tekme, sa ovoliko jacim timom. Mislim da ni ovi nasi smotanci na klupama to ne bi uspeli.
harper lee Posted August 27 Author Posted August 27 2 minutes ago, Miljenko said: Treba da budes prilican dunster od trenera/menadzera, pa da izgubis obe tekme, sa ovoliko jacim timom. Mislim da ni ovi nasi smotanci na klupama to ne bi uspeli. Pitanje je koliko je Galata jaci tim. Turci vole da kupuju imena i daju za njih velike pare ali ta imena da jos uvek isporucuju koliku reputaciju imaju ne bi igrali u Turskoj vec u nekoj od liga petice. Ovo sto Galata ima od stranaca su mahom isluzeni igraci na zalasku karijere, njihova imena mogu samo da stvore iluziju snage. 3
Recommended Posts