Godfrey Posted October 22 Posted October 22 1 hour ago, Godfrey said: Šta je tačno problem sa Dortmundom, ne pratim toliko Nemce Je li postoji u praksi bipolarni poremećaj na nivou fubalskog kluba ili šta Nikad tačniju dijagnozu nisam dao 6
Miljenko Posted October 23 Posted October 23 Koliko losih utakmica sinoc i danas nastavise u istom ritmu. Ja se sve vise slazem sa Amerima, da je fudbal dosadan, ako ne padnu bar 4 gola. Celtic ocekivano, no Atalanta me je neprijatno iznenadila. Ocekivao sam da ih rese sa bar dva gola, vec do poluvremena. Lever je tek bio mrljav, ni do 10 suteva nisu dobacili.
samo_opusteno Posted October 23 Posted October 23 (edited) YB - Inter trenutno 11 - 0 u sutevima, 5-0 u kornerima. Edited October 23 by samo_opusteno
Weenie Pooh Posted October 23 Posted October 23 Darwin se polomi živ da bi zakucao loptu u mrežu, iako se videlo da ulazi posle Salahovog šuta Inače bolji Leipzig.
John Coltrane Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Weenie Pooh said: Darwin se polomi živ da bi zakucao loptu u mrežu, iako se videlo da ulazi posle Salahovog šuta Inače bolji Leipzig. Kakva anticipacija D.Njunjeza pati hejteru
Weenie Pooh Posted October 23 Posted October 23 (edited) 14 minutes ago, John Coltrane said: Kakva anticipacija D.Njunjeza pati hejteru Egipćanin mu neće oprostiti, MMW. Edited October 23 by Weenie Pooh
W.F.C. Posted October 23 Posted October 23 Nastavljaju da napadaju, mozda im vrate za ono korona finale
Recommended Posts