MiddleClass Posted October 1 Posted October 1 18 minutes ago, 189- said: umro sam uzivo Ovo da je Serif uradio ne bi se moglo zivjeti na ppp
189- Posted October 2 Posted October 2 bogami ova utakmica girona-feyenord ima sve. autogolovi, var, dva promasena penala, pet golova, ponisten gol. prava fm utakmica. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 2 Posted October 2 aston vila bajern, kakav transfer u prošlost prvo finale koga se sećam da sam gledao kao svesno biće go villans
beeva Posted October 2 Posted October 2 (edited) 53 minutes ago, 189- said: bogami ova utakmica girona-feyenord ima sve. autogolovi, var, dva promasena penala, pet golova, ponisten gol. prava fm utakmica. Prava jsl utakmica, karambol pravi. Edited October 2 by beeva
Weenie Pooh Posted October 2 Posted October 2 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: aston vila bajern, kakav transfer u prošlost prvo finale koga se sećam da sam gledao kao svesno biće Ala si ti mator, kumse... ja se sećam Buručage protiv Nemaca na dedinom crno-belom TV-u, ali ovo tvoje je još četiri godine starije. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 2 Posted October 2 (edited) kakva minijatura u birmingenu kadar na publiku, mislim bajernovu, tip vadi neki đavo iz džepa, trese na dlan između palca i kažiprsta i kreće da šmrče e @Weenie Pooh eeeee tad se igrao pravi fudbal Edited October 2 by kud u maglu Simoviću 1
Weenie Pooh Posted October 2 Posted October 2 13 minutes ago, pantelia said: Dobra Bolonja Baš su živnuli posle očajnih pola sata, ili se LFC opustio. Komotno je moglo da bude 1-1 na poluvremenu. Sa druge strane Darwin zajebao sve što se moglo zajebati, da je Jota na njegovom mestu imali bi već +3. Oba štopera sa bezveznim žutim kartonima, moglo bi da bude nezgodno drugo poluvreme.
Meduzalem Posted October 2 Posted October 2 (edited) Teren u Zagrebu na ivici regularnosti, a i stadion je realno najgori od 36. Kiša lije vrv ceo dan, lopta se zaustavi kad daju pas po zemlji. Btw lepo se snašao Sučić, i pored svega što je prethodilo. Edited October 2 by Meduzalem
Recommended Posts