MiddleClass Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 18 minutes ago, 189- said: umro sam uzivo Ovo da je Serif uradio ne bi se moglo zivjeti na ppp
189- Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 bogami ova utakmica girona-feyenord ima sve. autogolovi, var, dva promasena penala, pet golova, ponisten gol. prava fm utakmica. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 aston vila bajern, kakav transfer u prošlost prvo finale koga se sećam da sam gledao kao svesno biće go villans
beeva Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 (edited) 53 minutes ago, 189- said: bogami ova utakmica girona-feyenord ima sve. autogolovi, var, dva promasena penala, pet golova, ponisten gol. prava fm utakmica. Prava jsl utakmica, karambol pravi. Edited October 2, 2024 by beeva
Weenie Pooh Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: aston vila bajern, kakav transfer u prošlost prvo finale koga se sećam da sam gledao kao svesno biće Ala si ti mator, kumse... ja se sećam Buručage protiv Nemaca na dedinom crno-belom TV-u, ali ovo tvoje je još četiri godine starije. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 (edited) kakva minijatura u birmingenu kadar na publiku, mislim bajernovu, tip vadi neki đavo iz džepa, trese na dlan između palca i kažiprsta i kreće da šmrče e @Weenie Pooh eeeee tad se igrao pravi fudbal Edited October 2, 2024 by kud u maglu Simoviću 1
aram Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 U Zagrebu bi mogli da podele igračima kapice za vaterpolo 1
Weenie Pooh Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 13 minutes ago, pantelia said: Dobra Bolonja Baš su živnuli posle očajnih pola sata, ili se LFC opustio. Komotno je moglo da bude 1-1 na poluvremenu. Sa druge strane Darwin zajebao sve što se moglo zajebati, da je Jota na njegovom mestu imali bi već +3. Oba štopera sa bezveznim žutim kartonima, moglo bi da bude nezgodno drugo poluvreme.
Meduzalem Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 (edited) Teren u Zagrebu na ivici regularnosti, a i stadion je realno najgori od 36. Kiša lije vrv ceo dan, lopta se zaustavi kad daju pas po zemlji. Btw lepo se snašao Sučić, i pored svega što je prethodilo. Edited October 2, 2024 by Meduzalem
napadaj Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 Što volim kad neko natrpa smrada sa klupe Atletika
Recommended Posts