Jump to content

Liga Sampiona 2024/25

Featured Replies

ovo je vec previse. zao mi intera

• Replies 1.6k
  • Views 52.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dosta je bilo, sviraj kraj

Ne bi Barsina odbrana mogla da se nosi sa omnipotentnom oštricom PSG. Bilo bi ružno i to gledati. Rekao bih da je 50% neki procenat ekipa koje osvoje LŠ, a da su igrali i najkvalitetniji fudbal te sezone. Ove godine je to slučaj. Bar sa ovom nokaut fazom, koja je u suštini i najvažnija.

11 minutes ago, harper lee said:

Jebena, glupa Barselona, umesto da gledamo finale koje bismo pamtili decenijama gledamo ovo ponizavanje Intera.dry

pa gledali smo u polufinapu dva dobra meca.

mislim da se inter potrosio u zavrsnici sezone na jakim utakmicama... bayern, barsa, u ligi manje vise derbiji svako drugo kolo...

Ne važi se, ovi su bili drogirani fantom

• Popular Post

drago mi je zbog neymara, mbappea i messija

• Author

Ha-ha, bez nadoknade vremena u jebenom finalu jebene Lige Sampiona. Pipo bolje da kupi neku vilu u Svajcarskoj i ne spusta se juzno od Alpa, kad ga dohvate italijanski novinari nece ni dugmici da ostanu.

Luis Enrike.ziga

kad enrike preuzima barsu?

Kvaradona osvojio 4 titule u sezoni fantom

• Author
9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne bi Barsina odbrana mogla da se nosi sa omnipotentnom oštricom PSG. Bilo bi ružno i to gledati. Rekao bih da je 50% neki procenat ekipa koje osvoje LŠ, a da su igrali i najkvalitetniji fudbal te sezone. Ove godine je to slučaj. Bar sa ovom nokaut fazom, koja je u suštini i najvažnija.

Mozda, ali bi i oni dali nekoliko golova. Inter je prvi sut u okvir gola imao u 75. minutu utakmice. Gledali smo fudbal koji za nas navijace Zvezde nije nepoznat kad nam dodje slabiji protivnik na Marakanu, sto je otprilike poslednja stvar koju sam ocekivao u finalu LS. Sve sto se o ovoj utakmici moze reci je da je Inter imao srece i da je neverovatno da se ovo zavrsilo samo 5:0.

ima da gori pariz veceras.

Ja sam prestao da gledam nakon prvog poluvremena. Bilo je ocigledno da ce im ubiju dusu. Najubedljivija pobeda u finalima lige sampiona. Da ih Enrique nije smirio bilo bi i vise.

1 hour ago, harper lee said:

Ha-ha, bez nadoknade vremena u jebenom finalu jebene Lige Sampiona. Pipo bolje da kupi neku vilu u Svajcarskoj i ne spusta se juzno od Alpa, kad ga dohvate italijanski novinari nece ni dugmici da ostanu.

Luis Enrike.ziga

Simone...Pipo je sa Pisom ušao u Seriju A.

Ne nalazim nigde podatak ali jel ovo najmladji tim koji je osvojio CL? Tj jel mladji od Ajaxa koji je ipak imao Blinda I Rajkarda, ovima je 30im jedino Marquinhos

Šta reći osim čestitati PSG-u. Razbili nas ko beba zvečku.

Čak ni jedan Inter nema roster koji može da izdrži rokanje na više frontova u isto vreme. I na kraju smo potonuli kad je trebalo da budemo najbolji.

Malo treba podmladiti tim, ovaj je ostvario svoj maksimum.