Saturday at 20:491 day Ne bi Barsina odbrana mogla da se nosi sa omnipotentnom oštricom PSG. Bilo bi ružno i to gledati. Rekao bih da je 50% neki procenat ekipa koje osvoje LŠ, a da su igrali i najkvalitetniji fudbal te sezone. Ove godine je to slučaj. Bar sa ovom nokaut fazom, koja je u suštini i najvažnija.
Saturday at 20:491 day 11 minutes ago, harper lee said:Jebena, glupa Barselona, umesto da gledamo finale koje bismo pamtili decenijama gledamo ovo ponizavanje Intera.pa gledali smo u polufinapu dva dobra meca.mislim da se inter potrosio u zavrsnici sezone na jakim utakmicama... bayern, barsa, u ligi manje vise derbiji svako drugo kolo...
Saturday at 20:521 day Author Ha-ha, bez nadoknade vremena u jebenom finalu jebene Lige Sampiona. Pipo bolje da kupi neku vilu u Svajcarskoj i ne spusta se juzno od Alpa, kad ga dohvate italijanski novinari nece ni dugmici da ostanu.Luis Enrike.
Saturday at 21:031 day Author 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne bi Barsina odbrana mogla da se nosi sa omnipotentnom oštricom PSG. Bilo bi ružno i to gledati. Rekao bih da je 50% neki procenat ekipa koje osvoje LŠ, a da su igrali i najkvalitetniji fudbal te sezone. Ove godine je to slučaj. Bar sa ovom nokaut fazom, koja je u suštini i najvažnija.Mozda, ali bi i oni dali nekoliko golova. Inter je prvi sut u okvir gola imao u 75. minutu utakmice. Gledali smo fudbal koji za nas navijace Zvezde nije nepoznat kad nam dodje slabiji protivnik na Marakanu, sto je otprilike poslednja stvar koju sam ocekivao u finalu LS. Sve sto se o ovoj utakmici moze reci je da je Inter imao srece i da je neverovatno da se ovo zavrsilo samo 5:0.
Saturday at 21:541 day Ja sam prestao da gledam nakon prvog poluvremena. Bilo je ocigledno da ce im ubiju dusu. Najubedljivija pobeda u finalima lige sampiona. Da ih Enrique nije smirio bilo bi i vise.
Saturday at 22:111 day 1 hour ago, harper lee said:Ha-ha, bez nadoknade vremena u jebenom finalu jebene Lige Sampiona. Pipo bolje da kupi neku vilu u Svajcarskoj i ne spusta se juzno od Alpa, kad ga dohvate italijanski novinari nece ni dugmici da ostanu.Luis Enrike.Simone...Pipo je sa Pisom ušao u Seriju A.
23 hours ago23 hr Ne nalazim nigde podatak ali jel ovo najmladji tim koji je osvojio CL? Tj jel mladji od Ajaxa koji je ipak imao Blinda I Rajkarda, ovima je 30im jedino Marquinhos
23 hours ago23 hr Šta reći osim čestitati PSG-u. Razbili nas ko beba zvečku.Čak ni jedan Inter nema roster koji može da izdrži rokanje na više frontova u isto vreme. I na kraju smo potonuli kad je trebalo da budemo najbolji.Malo treba podmladiti tim, ovaj je ostvario svoj maksimum.