Saturday at 19:521 day Gasim ovoJebem ti InterOdlična sezona, a na kraju ispadnes u polu-finalu kupa od Milana, ostaneš bez skudeta zbog 1 boda od Napolija, i izgubiš finale LŠFak ju Điđi Datome, okej!! Fak ju!
Saturday at 19:541 day 38 minutes ago, Zico said:Zna li neko zašto je PSG onako počeo utakmicu, odmah loptu izbacili u aut? Neka genijalna taktička zamisao ili možda odavanje pošastitm nekome, nečemu?To su uradili u obe tekme protiv Arsenala. Mislim da je to neka fora da odmah nametnu svoj presing. Jeste beznačajno u odnosu na broj poseda, ali više neka psihološka fora da se kroz odbranu uvedu u utakmicu.Btw, mislim da je dosta potcenjeno to izbacivanje u aut blizu gola protivnika. To je dosta dobra taktika za slabije ekipe da pritisnu protivnika dobrim presingom, ali niko to ne koristi. S tim u vezi, mislim da bi bilo dobro uvesti izvođenje auta nogom, jer praktično aut kod sopstvene korner zastavice je pogodnija pozicija za protivnika.
Saturday at 20:371 day Author Jebena, glupa Barselona, umesto da gledamo finale koje bismo pamtili decenijama gledamo ovo ponizavanje Intera.