May 31May 31 Gasim ovoJebem ti InterOdlična sezona, a na kraju ispadnes u polu-finalu kupa od Milana, ostaneš bez skudeta zbog 1 boda od Napolija, i izgubiš finale LŠFak ju Điđi Datome, okej!! Fak ju!
May 31May 31 38 minutes ago, Zico said:Zna li neko zašto je PSG onako počeo utakmicu, odmah loptu izbacili u aut? Neka genijalna taktička zamisao ili možda odavanje pošastitm nekome, nečemu?To su uradili u obe tekme protiv Arsenala. Mislim da je to neka fora da odmah nametnu svoj presing. Jeste beznačajno u odnosu na broj poseda, ali više neka psihološka fora da se kroz odbranu uvedu u utakmicu.Btw, mislim da je dosta potcenjeno to izbacivanje u aut blizu gola protivnika. To je dosta dobra taktika za slabije ekipe da pritisnu protivnika dobrim presingom, ali niko to ne koristi. S tim u vezi, mislim da bi bilo dobro uvesti izvođenje auta nogom, jer praktično aut kod sopstvene korner zastavice je pogodnija pozicija za protivnika.
May 31May 31 Author Jebena, glupa Barselona, umesto da gledamo finale koje bismo pamtili decenijama gledamo ovo ponizavanje Intera.