Jump to content

Liga Sampiona 2024/25

Featured Replies

Jeste maksimum, ali odlična sezona Intera, iako gorak ukus jer su ostali bez svih trofeja u rasponu od par nedelja.

Mnogo je teško igrati Seriju A i Evropu bez dubine pevca, a žabarski timovi nemaju para za to, i ovo što skrpe su otpadnici iz PL kojima engleski tempo više ne odgovara. A kad dođe zamor u drugom delu sezone, onda te i neki Kaljari opegla kad im se pojaviš izmoren.

Inter će sad imati ekstra priliv od CWCa što bi mogli da iskoriste da konačno dopune i podmlade ekipu, da zapravo nekome i plate neko obeštećenje. No to je mač sa dve oštrice, jer će tamo oko Nove godine svi biti polumrtvi. Šta znam.

• Replies 1.6k
  • Views 53k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

12 hours ago, harper lee said:

Ha-ha, bez nadoknade vremena u jebenom finalu jebene Lige Sampiona. Pipo bolje da kupi neku vilu u Svajcarskoj i ne spusta se juzno od Alpa, kad ga dohvate italijanski novinari nece ni dugmici da ostanu.

Luis Enrike.ziga

ma, novinari mogu da ga duvaju. realno, Inter je odigrao dobru sezonu, ali je završnica bila od onih koje vrlo lako mogu da te nateraju da zaboraviš sve što je bilo pre toga. a to su one završnice kad ti sve izmakne za malo, pa poželiš da si ispao ranije i lišio sebe stresova.

e da, i nije Pipo no Simone, nemoj mi tu grešiti D. ovde je problem bio što Inter ima objektivno vrlo staru ekipu, odnosno nosioce i što se zaglavio sa Napolijem u borbi za titulu prsa u prsa. da smo ispali ranije iz LŠ, Inter bi osvojio ligu sa 10 bodova više od Napolija. ali plaćena je cena činjenice da roster, koliko god da je kvalitetan i iskusan, a jeste vrhunski u tim parametrima, ne može fizički da izdrži istovremenu borbu na više frontova.

što se tiče PSG, ja sam nege ranije i pisao da mislim da oni imaju idealno nacionalno prvenstvo. završavaju ga bez stesa i frke, mogu da kalkulišu, ali su im protivnici na dovoljnom niovou kvaliteta da ekipa može da održi tonus cele sezone i da ubrzava i usporava po potrebi. to su oni i uradili i u brišućem letu uzeli LŠ. naravno, Enrike je klasa, a i promenili su strategiju da budu kopija Reala ili šta ti ja znam, pametno kupovali mlađe igrače, a Bogu hvala problema sa kintom nemaju. LŠ su osvojili kada su se rešili "teških" imena pa su im u finalu blistsli i likovi koji su do pre godinu, dve bili anonimusi.

Zvezda recimo to nema u Srbiji, jer Surdulice, Tekstilici, Lučani i slični ne mogu da posluže čak ni da ekipa zadrži formu i fokus, nego se to raskljoka, uspori i uđe u neko mrtvilo koje svi jedva čekaju da se završi, čak i oni koji osvajaju titulu.

Edited by Ted

E da, meni je Bibape gotivan, ali mnogo je smešno što su uzeli LŠ čim je otišao iz kluba.

jbg. timski je sport, nije tenis

• Author
1 hour ago, goofs said:

E da, meni je Bibape gotivan, ali mnogo je smešno što su uzeli LŠ čim je otišao iz kluba.

PSG je odlican primer kako sistem i organizacija u fudbalu rezultatski uvek pobedjuje u odnosu na marketinski sklopljene ekipe od vrhunskih pojedinaca. Navijao sam za Barselonu ove godine jer uvek navijam za klubove koji su stvaraoci ali mi je mnogo drago sto je PSG s ovim konceptom osvojio sve sto su mogli da osvoje. Drago mi je sto su nesto naucili iz sopstvenih isprdjivanja i primenili to sto su naucili ali mi je posebno drago sto je titulu uzeo ovaj posebni zaludjenik u fudbal Luis Enrike. Mnogo gotivna ekipa koja igra gotivan fudbal, uspeli su da naprave skoro savrsen balans izmedju fudbalskog vica, motorike i taktike.

Za razliku od mnogih prethodnih godina ovo je za njih dobro ulozen novac. Nije PSG jeftina ekipa, to su sve top igraci, ali njihova prava snaga nije u individualnom kvalitetu vec u nacinu na koji je taj kvalitet uklopljen. Vitinju, recimo, uglavnom niko ne pominje u raspravama o najboljim igracima danasnjice a upravo kod njega su kljucevi igre zvanicno najboljeg tima u Evropi i decko igra kao trenutno najbolji plejmejker na svetu. Verovatno jedini njihov igrac koji je po vecini misljenja broj jedan na svojoj poziciji je Donaruma.

• Author

Smrc.

6 hours ago, dillinger said:

Ne nalazim nigde podatak ali jel ovo najmladji tim koji je osvojio CL? Tj jel mladji od Ajaxa koji je ipak imao Blinda I Rajkarda, ovima je 30im jedino Marquinhos

Ne znam za ceo tim. Ali nešto sam na pola uveta slušao na YT onu trojicu ono "Korner produkcija" Novaković, onaj mostarac i onaj iz Velikih priča, pa su pričali o godinama mislim da su rekli da je Rajkard najmladji strelac ovaj iz PSG je u 3 najmladjih...

image.jpeg

Edited by John Coltrane

Finalista, dvoje polufinalista i tim koji je ispao od budućeg šampiona (i koji je od samo od LŠ novca zaradio za Virca, uz kusur)?

Šta je poenta, da neko ko nije u top4 može da osvoji LŠ? :lol:

Poenta je verovatno da i u ovom novom formatu, prva polovina CL nema praktično nikakvu težinu.

Tek u knockout fazi postaje interesantno, a tada zaslužni nosioci iz prve faze svoje rezultate mogu samo sebi u dupe da nabiju.

The more things change....

slažem se, ako je liga, da se izbaci ovaj kup deo, nego lepo 16 kola ligaškog takmičenja i onda final four da odluči šampiona hihi onda ne bi bilo mesta za kalkulisanje sa ulaskom u formu, nego bi morali da grizu od 1 do poslednjeg kola...

15 hours ago, Weenie Pooh said:

Poenta je verovatno da i u ovom novom formatu, prva polovina CL nema praktično nikakvu težinu.

Tek u knockout fazi postaje interesantno, a tada zaslužni nosioci iz prve faze svoje rezultate mogu samo sebi u dupe da nabiju.

The more things change....

Znači bukvalno kao i do sada, osim što je oblikovano drugačije.

Inter zalutao. Gube 2-0 i nabiju se svi u svojih 25-30 metara, puštaju ove da se mogu dodavati do kraja utakmice. Ali ovi neće da se dodavaju nego sa 2-3 pasa izbace svih 10 protivnika iz igre.

Goša primio 5 komada u bliži ugao.

Najjače bilo kad je ušao onaj Barcola i vuče loptu 20 metara, uđe u kazneni i opiči lažnjak pa rolne ulevo (i promaši 200% zicer) a onaj iz Intera pade ko pokošen jbt. Lik umalo nije pokidao sebi koleno kako je pao. Dvojica mu pomagala da se pridigne.

Trebali su im dati 15 komada