Saturday at 17:321 day Team PSG veceras. Jesu usrani arapi ali treba nagraditi sto su promenili stav i umesto kupovine mega zvezda krenuli sa mladim igracima gladnim uspeha.Inter mrzim jos od zlatnog doba i preplacivanja od strane Moratija kada su bili groblje fudbalera. Jedino sam ih cenio kad su Miha i Deki bili tamo.
Saturday at 17:401 day On 28. 5. 2025. at 19:01, omiljeni said:Gledam sad ovu raspravu kakvi su pre bili igrači vs kakvi su sad igrači i setim se kad sam prošlo leto sišao u dvorište zgrade da vodim juniora gore na ručak. a on i njegovi pajtaši se takmiče ko će bolje da uradi ATW. kidarice koje su tad imale 7-8-9 godina.a onda se setim reklame sa sredine 90ih kad je Edgar Davids radio to što oni sad zovu ATW. i kako su se ljudi masovno svađali da li on to stvarno radi ili su mu napravili pomoću kompujtera kao što su napravili T-1000 u Terminatoru 2ja dajem glavu da pre 35 godina u Evropi nije bilo više od 5 odbrambenih koji su mogli bez problema da napimpuju 30 puta.Raspali Mlađa iz Daško and Mlađa, je na onom njihovom uranku pre par godina pimplovaotm tridesetak puta. Čovek koji se nije bavio ni amaterskim sportom odnosno fudbalom, star pedesetak godina, sa ko zna kakvim patikama ili cipelama i ko zna kakvom loptom, bez prethodne pripreme, posle verovatno nekoliko popijenih alkoholnih jedinica, on je mogao, ali profesionalni fudbaler odbrambenog tipa pre 30+ godina to nikako nije mogao jer.... Pa, to je bilo davno, a fudbal je toliko napredovao u međuvremenu da je taj napredak prešao i na ljude koji fudbal ne praktikuju, hteli oni to ili ne. Gudelj igrao za Ajaks i Sevilju, Piksi za Nagoju, dometnome pasta.
Saturday at 18:101 day 1 hour ago, Shan Jan said:Finale krece za dva ipo sata a topic mrtvo more, ajd ja sto ne pratim nista al ostatak PPPa... ja sam se iznenadio kad sam video da je večeras utakmicaisto takođe tim psg
Saturday at 18:411 day 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ja sam se iznenadio kad sam video da je večeras utakmicaI ja...I necu moci gledati...Team Inter, ko onako izbaci Barcu, zasluzuje da uzme...
Saturday at 18:581 day 1 hour ago, Moća said:Team PSG veceras. Jesu usrani arapi ali treba nagraditi sto su promenili stav i umesto kupovine mega zvezda krenuli sa mladim igracima gladnim uspeha.Inter mrzim jos od zlatnog doba i preplacivanja od strane Moratija kada su bili groblje fudbalera. Jedino sam ih cenio kad su Miha i Deki bili tamo.nikad za arape uvek za italijane.
Saturday at 19:031 day kako me nervira ovo insistiranje da protivnici ne mogu da imaju dresove koji sadrže zajedničku boju(u nekom procentu)pa onda jedni uvek izgledaju kao papagajipa jbt 21. vek je, 4k, oled, protok 1 giganismo više u crno beloj pal/secam/ntsc tehnologiji
Saturday at 19:121 day Zna li neko zašto je PSG onako počeo utakmicu, odmah loptu izbacili u aut? Neka genijalna taktička zamisao ili možda odavanje pošastitm nekome, nečemu?