Tuesday at 21:121 day 2 minutes ago, nahbar said:Usati kaze da je isto takmicenje. Pomesao si sa kosarkomOpusti se brt šta si zapenio, gledaj ovu super tekmu i uživaj
Tuesday at 21:131 day Just now, Cash said:Ti se sečaš Sonnya Andersona zasto se ne bih secao.barsi fale kounde i balde u odbrani
Tuesday at 21:151 day Tiram Fratezi, koja mirnoća, meni je triput srce stalo dok nije šutnuo Red je da umesto 5.maja dobijemo 6.
Tuesday at 21:151 day 3 minutes ago, Cash said:Ti se sečaš Sonnya Andersona Ih, u Lionu sa Juninhom, Kupeom, Edmilsonom, obozavao sam ih.
Tuesday at 21:151 day 2 minutes ago, Frank Pembleton said:Markus Tiram obavio lavovski posao kod golaOdmah sam pogledao dal je Lav - i naravno jeste.
Tuesday at 21:151 day 1 minute ago, johan nagel said:Јбг 7 голова ти да Интер много јеZar nisi i ti simpatizer Intera?
Tuesday at 21:161 day 3 minutes ago, ubibobi said:Opusti se brt šta si zapenio, gledaj ovu super tekmu i uživaj Cool sam, opet si pomesao
Tuesday at 21:171 day Ali najjaca fora je sto je ovaj cetvrti gol Intera tika taka u sesnaest, dodavanja ispred gola, na sitno i cekalica kod suta kao Ronaldinjo Celziju Edited Tuesday at 21:171 day by JohnnyD