Tuesday at 20:371 day Što god da je svirao ima rezona, više da je napolju, ali je mogao komotno da svira i11 minutes ago, 189- said:stvarno jel bilo boljeg dvomeca u ls, ja imam usranu memorijuMeni su I Čelzi - Barca i Inter-Barca, nekako malo epskije od ovoga... Ne puno, ali dovoljno, ali drugi je fudbal to bio....I da podesti me Copi, Liverpool Barca...ALi, opet sa druge strane, to je bilo davno, logično je da mi izgleda bolje sa ove distance...Interesnatno da mi je u svim ti utakmicama Barca i da su sve izgubili... :)
Tuesday at 20:371 day 13 minutes ago, 189- said:stvarno jel bilo boljeg dvomeca u ls, ja imam usranu memorijuManUTD- Juve ‘99.
Tuesday at 20:381 day Jesu li imali Liverpul i Čelsi neki ludi dvomeč ili sam utripovao? Sećam se gola Babela ili tako nešto...
Tuesday at 20:401 day Just now, Milošica said:Jesu li imali Liverpul i Čelsi neki ludi dvomeč ili sam utripovao? Sećam se gola Babela ili tako nešto...Imali su neke 4-3, 5-4 ludila... I onaj sa golom koji je priznat, a nije baš sigurno da je bio gol, da ne bi Čeh dobio crveni karton...
Tuesday at 20:401 day 1 minute ago, Milošica said:Jesu li imali Liverpul i Čelsi neki ludi dvomeč ili sam utripovao? Sećam se gola Babela ili tako nešto...Luis Garsia dao jedini u polufinalu, kontroverzni gol
Tuesday at 20:421 day 1 minute ago, JohnnyD said:Luis Garsia dao jedini u polufinalu, kontroverzni golToga se ne sećam. Finala baš kroz maglu, šta sam znao.Mislio sam na ovo radišino. Edited Tuesday at 20:431 day by Milošica
Tuesday at 20:471 day 7 minutes ago, Milošica said:Jesu li imali Liverpul i Čelsi neki ludi dvomeč ili sam utripovao? Sećam se gola Babela ili tako nešto...2009, 3-1, 4-4, solidna ludnica