Baldrick S. Posted March 5 Posted March 5 Ali ovi latino komentatori ga zovu la pantera Darwin. Umirem. Svaki kontakt
JohnnyD Posted March 5 Posted March 5 (edited) Ali jedno je sigurno, ne postoji ukletiji klub od PSG-a, kada je u pitanju evropska scena. Ubedjen sam da im das sad da izaberu 20ak igraca iz celog sveta koje hoce da dovedu u klub, nista u Evropi ne bi uzeli. edit: ovo sto radi Alison veceras je bolesno, ne pamtim od Bufona ovakvu neku rolu golmana Edited March 5 by JohnnyD
sasha Posted March 5 Posted March 5 6 minutes ago, JohnnyD said: Ali jedno je sigurno, ne postoji ukletiji klub od PSG-a, kada je u pitanju evropska scena. Ubedjen sam da im das sad da izaberu 20ak igraca iz celog sveta koje hoce da dovedu u klub, nista u Evropi ne bi uzeli. edit: ovo sto radi Alison veceras je bolesno, ne pamtim od Bufona ovakvu neku rolu golmana +1
radisa Posted March 5 Posted March 5 2 minutes ago, Bogotac said: sramotni pool,ko prajm barsa protiv levantea U 0:1 se ne gleda kakva je igra bila, nego u rezultat... 1
radisa Posted March 5 Posted March 5 1 minute ago, Miljenko said: Ovi ce jos da dobiju, a trebali su recimo 5-0 da izgube. Ima još 5 minuta, da bude 0:2 pa opušteni bunker u Liverpoolu... 1
Miljenko Posted March 5 Posted March 5 Treba nekako adaptirati pravila, da ne moze da se desava ovako nesto. To sam oduvek mrzeo kod fudbala. Na kosarci toga nema recimo, moras nesto i da pogodis. Na bejzbolu tek ne moze da se desi. Na hokeju moze da izdominira golman, mada mora napad da se pokaze bar malo. 1 1
Recommended Posts