harper lee Posted August 13 Posted August 13 Rekoh da prokomentarisem vecerasnje ludilo u kvalifikacijama za LS ove godine ali nigde nema topika za to pa evo i ja da otvorim neki topik, nisam ni ja grbav. 3
Miljenko Posted August 13 Posted August 13 Sokantno efikasni mecevi. PAOK-Malmo i Twente-Salzburg bas dobri za gledanje. Bodo/Glimt pocistio Poljake. 2
Babu Bhatt Posted August 13 Posted August 13 Fenerbahce nesretno ispao penalom u produžetku, još nakon toga precku pogodili.
189- Posted August 13 Posted August 13 neverovatan gol je primio paok u poslednjoj sekundi regularnog dela pa se otislo u produzetke gde sada gube.
beeva Posted August 13 Posted August 13 Za Paok me ne cudi, Borac iz BL im je tamo dao 2 gola a ovde stvorio par odlicnih sansi
harper lee Posted August 13 Author Posted August 13 Malme stigao PAOK u sestom minutu nadoknade, okrenuo u produzecima, na kraju mi smrdi da ce Grci da prodju jer je Malme promasio tri neverovatne sanse da sve resi. Fener izjednacio u nadoknadi, dobio igraca vise na pola produzetaka, igrac im se zatetura, odigra rukom i izgube prolaz iz penala. Dinamo Kijev dobio igraca vise, igrac Rendzersa dobio drugi zuti realno ni za sta.
harper lee Posted August 13 Author Posted August 13 Ipak Malme. Za razliku od Fenera iskoristili su svoj user gol u nadoknadi.
harper lee Posted August 13 Author Posted August 13 Navijaci Zvezde mogu da vide u mecu Rendzers - Dinamo dva igraca za koje smo hteli da damo ozbiljne pare pre par godina, Desersa i Saparenka.
harper lee Posted August 13 Author Posted August 13 Karabag partizanizovao Ludogorec je bila relativno dobra fora dok su vodli 6:2 ali dadose i sedmi.
*edited by mod Posted August 13 Posted August 13 Gurban Gurbanov se ne zajebava kada su Balkanci u pitanju.
harper lee Posted August 13 Author Posted August 13 5 minutes ago, *edited by mod said: Gurban Gurbanov se ne zajebava kada su Balkanci u pitanju. Mislio sam da nasih tri gola u produzecima protiv Kajzerslauterna nikad niko nece nadmasiti ali ludaci dadose cetiri.
sasha Posted August 14 Posted August 14 Parovi plej-ofa u stazi šampiona su: Bodo/Glimt - Crvena zvezda Jang Bojs - Galatasaraj Dinamo Zagreb - Karabag Midtjiland - Slovan Malme - Sparta Prag Parovi u stazi pratilaca su: Lil - Slavija Prag Dinamo Kijev - Salcburg Prve utakmice se igraju 20. i 21. avgusta, a revanši su na programu 27. i 28. avgusta. Inače, danas super kup u Varšavi Real-Atalanta na arena1 premijum i rts1 ako neko završi razgovore sa građanima do 9. 1
napadaj Posted August 20 Posted August 20 Zvezda: najteži mogući bunker Strajnić: "Crvena zvezda čeka priliku iz kontre"
ducca Posted August 20 Posted August 20 (edited) Dunamo gazi Na Areni sutra dan žalosti. ”Kako je ovo moguće, Karabag je trebao da se vrati u Baku sa bar 2 gola prednosti” Edited August 20 by ducca
Recommended Posts