Jump to content
IGNORED

Liga Sampiona 2024/25

harper lee

Recommended Posts

Posted

Rekoh da prokomentarisem vecerasnje ludilo u kvalifikacijama za LS ove godine ali nigde nema topika za to pa evo i ja da otvorim neki topik, nisam ni ja grbav.

• +1 3
Posted

Sokantno efikasni mecevi. PAOK-Malmo i Twente-Salzburg bas dobri za gledanje. Bodo/Glimt pocistio Poljake.

• +1 2
Posted

Fenerbahce nesretno ispao penalom u produžetku, još nakon toga precku pogodili.

Posted

neverovatan gol je primio paok u poslednjoj sekundi regularnog dela pa se otislo u produzetke gde sada gube.

Posted

Za Paok me ne cudi, Borac iz BL im je tamo dao 2 gola a ovde stvorio par odlicnih sansi

Posted

Malme stigao PAOK u sestom minutu nadoknade, okrenuo u produzecima, na kraju mi smrdi da ce Grci da prodju jer je Malme promasio tri neverovatne sanse da sve resi. Fener izjednacio u nadoknadi, dobio igraca vise na pola produzetaka, igrac im se zatetura, odigra rukom i izgube prolaz iz penala.:laugh:

Dinamo Kijev dobio igraca vise, igrac Rendzersa dobio drugi zuti realno ni za sta.

Posted

Ipak Malme. Za razliku od Fenera iskoristili su svoj user gol u nadoknadi.

Posted

Evo neizvjesnosti i sa steauom

Posted

Navijaci Zvezde mogu da vide u mecu Rendzers - Dinamo dva igraca za koje smo hteli da damo ozbiljne pare pre par godina, Desersa i Saparenka.

Posted

Karabag partizanizovao Ludogorec je bila relativno dobra fora dok su vodli 6:2 ali dadose i sedmi.:D

Posted

Gurban Gurbanov se ne zajebava kada su Balkanci u pitanju.

Posted
5 minutes ago, *edited by mod said:

Gurban Gurbanov se ne zajebava kada su Balkanci u pitanju.

Mislio sam da nasih tri gola u produzecima protiv Kajzerslauterna nikad niko nece nadmasiti ali ludaci dadose cetiri.:D

Posted

Parovi plej-ofa u stazi šampiona su:

Bodo/Glimt - Crvena zvezda

Jang Bojs - Galatasaraj

Dinamo Zagreb - Karabag

Midtjiland - Slovan

Malme - Sparta Prag

Parovi u stazi pratilaca su:

Lil - Slavija Prag

Dinamo Kijev - Salcburg

Prve utakmice se igraju 20. i 21. avgusta, a revanši su na programu 27. i 28. avgusta. 

Inače, danas super kup u Varšavi Real-Atalanta na arena1 premijum i rts1 ako neko završi razgovore sa građanima do 9.

• +1 1
Posted

Zvezda: najteži mogući bunker

Strajnić: "Crvena zvezda čeka priliku iz kontre"

:lolol:

Posted (edited)

Dunamo gazi :ziga:

Na Areni sutra dan žalosti.

”Kako je ovo moguće, Karabag je trebao da se vrati u Baku sa bar 2 gola prednosti” :laugh:

Edited by ducca