August 8, 2024Aug 8 Author 1 minute ago, 1n54jd3r said: Napeto prvo polufinale. Neka tako bude i drugo bacanja... ide ovo u ot Šruder nama bi šporet proćero
August 8, 2024Aug 8 Jesu ovo oni Francuzi sto su nas dobili kad je Zeljko ispizdeo na konferenciji? Jebes mi sve ako ne gledam jedne te iste face u ovoj reprezentaciji jedno 20 godina
August 8, 2024Aug 8 mi mozemo da pobedimo ove francuze. pobedimo veceras i imamo sjajnu sansu za najsjajnije odlicje.
August 8, 2024Aug 8 Bravo Francuzi. Nastavnik fizičkog ih uvede u finale. Ne znam da li je gori tim ikada bio u finalu Olimpijade.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, garmonbozia said: Ne znam da li je gori tim ikada bio u finalu Olimpijade. Mozda isti ti Francuzi u finalu u Sidneju
August 8, 2024Aug 8 Just now, garmonbozia said: Bravo Francuzi. Nastavnik fizičkog ih uvede u finale. Nikad nisam volio Collet-a ali dva nastavnika fizickog su napravili rukometnu silu od francuske.
August 8, 2024Aug 8 Author Dobiše Francuzi uprkos Vembiju. Užasna utakmica, jedino vredi gledati nekoliko srčanih Fra košarkaša, pre svih Ger Šona, Le Sora i Batuma. mnjah