August 5, 2024Aug 5 Jel to igramo protiv Grčke ako ovako ostane? Edited August 5, 2024Aug 5 by arheolog1981
August 5, 2024Aug 5 2 minutes ago, arheolog1981 said: Jel to igramo protiv Grčke ako ovako ostane? Da, gleda se međusobno Grci dobili Italiju i biće prvi
August 5, 2024Aug 5 U Riju su beše Hrvati baš providno izgubili od Francuske u poslednjem kolu da ne bi išli na nas u četvrtfinalu? Doduše, ne znam zašto bi sad to radili.
August 5, 2024Aug 5 2 minutes ago, Carolostadien said: Ma je da, namjestili smo si da idemo na Španjolce Samo smo debili neviđeni. Ma nema veze ovo sa namještanjem. Niko nije lud da izabere Spance u 1/4 finala
August 5, 2024Aug 5 2 minutes ago, 189- said: da nismo raspad ovo bi bila setnja do finala Isuse jesu ovo Francuzi namestili žreb planirajući da budu u ovom gore delu
August 6, 2024Aug 6 ne moze lakse od ovoga, bukvalno. naravno, moras znati plivati da bi imao sanse, tako da nisam siguran da ce nam i ovakav zreb pomoci... a braca su uspela "napakovati" ne samo Spaniju, vec onda i pobednika Italija-Madjarska. mi numemo igrati, makar ovi sto su sada u bazenu, ali braca su debili neopevani ,
August 6, 2024Aug 6 11 hours ago, sasha said: Može ovo do finala da se ide. ako uspemo nešto da odbranimo, odnosno ako smo sposobni da igramo odbranu protiv najjačih....ono juče je izgledalo deprimirajuće, 13 golova u dve četvrtine dok sam pratio vaterpolo to se dešavalo samo na početku velikih takmičenja, npr. kad mi naletimo na nekog egzotičnog protivnika pa pobedimo 21-3 ili tako nešto, sa pola snage Edited August 6, 2024Aug 6 by Ted