August 11, 2024Aug 11 dulence mandic najodlikovaniji srpski/jugoslovenski olimpijac ikada, sa 4 kolajne, od cega 3 zlatne. svaka cast. eh, sad se setih da i sekaric ima 4 kolajne, ali ona samo jedno zlatno. Edited August 11, 2024Aug 11 by Nikodije
August 11, 2024Aug 11 Sklonte mi se s teme... Ovo je moj jebeni trenutak! Bravo oslici moji Pritom nisam mogao da gledam, bio u avionu
August 11, 2024Aug 11 koliko mi je vaterpolo ispao iz fokusa, pri dodeli medalja prepoznao sam mandica, jaksica i savu randjelovica. nekada sam znao sve o svakom vaterpolisti.
August 11, 2024Aug 11 2 hours ago, Nikodije said: dulence mandic najodlikovaniji srpski/jugoslovenski olimpijac ikada, sa 4 kolajne, od cega 3 zlatne. svaka cast. eh, sad se setih da i sekaric ima 4 kolajne, ali ona samo jedno zlatno. Čuj kolajne, ti ko da si Slovenac
August 11, 2024Aug 11 Quote Samo na olimpijskim igrama osvojio je 6 medalja: dve zlatne na Olimpijskim igrama u Parizu 1924, zlato i dve bronze na Olimpijskim igrama u Amsterdamu 1928 i srebro na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. i tako postao najuspešniji je reprezentativac Jugoslavije na Olimpijskim igrama. https://sh.wikipedia.org/wiki/Leon_Štukelj
August 11, 2024Aug 11 3 hours ago, Nikodije said: koliko mi je vaterpolo ispao iz fokusa, pri dodeli medalja prepoznao sam mandica, jaksica i savu randjelovica. nekada sam znao sve o svakom vaterpolisti. Ja sam 15 godina gledao i nisam naucio sva pravila Zauvek ce me peci srce sto nismo uzeli severne susede u Atini
August 11, 2024Aug 11 Vaterpolisti Poslednjih 12 godina...16 finala...niti jedno izgubljeno What can you say???
August 11, 2024Aug 11 10 hours ago, harper lee said: Trece uzastopno olimpijsko zlato. Srpski vaterpolisti nisu ljudi vec statue u ljudskom obliku napravljene od olimpijskog zlata. Tri jebena olimpijska zlata zaredom. Kako objasniti, kako opisati? Tajna je u nedostatku mora
August 12, 2024Aug 12 Subjektivan osećaj je da se parnim godinama korner računa samo od golmana a neparnim samo od igrača.
August 12, 2024Aug 12 14 hours ago, Nikodije said: koliko mi je vaterpolo ispao iz fokusa, pri dodeli medalja prepoznao sam mandica, jaksica i savu randjelovica. nekada sam znao sve o svakom vaterpolisti. Kako se zvao ker od Strahinje Rašovića?
August 12, 2024Aug 12 3 hours ago, *edited by mod said: Subjektivan osećaj je da se parnim godinama korner računa samo od golmana a neparnim samo od igrača. Odavno je korner samo od golmana