Jump to content

Vaterpolo OI 2024.

Featured Replies

dulence mandic najodlikovaniji srpski/jugoslovenski olimpijac ikada, sa 4 kolajne, od cega 3 zlatne. svaka cast.

eh, sad se setih da i sekaric ima 4 kolajne, ali ona samo jedno zlatno.

Edited by Nikodije

• Replies 498
  • Views 23.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sklonte mi se s teme...

Ovo je moj jebeni trenutak!

Bravo oslici moji

Pritom nisam mogao da gledam, bio u avionu

koliko mi je vaterpolo ispao iz fokusa, pri dodeli medalja prepoznao sam mandica, jaksica i savu randjelovica. nekada sam znao sve o svakom vaterpolisti.

Bravo Delfini! ZLATO!

2 hours ago, Nikodije said:

dulence mandic najodlikovaniji srpski/jugoslovenski olimpijac ikada, sa 4 kolajne, od cega 3 zlatne. svaka cast.

eh, sad se setih da i sekaric ima 4 kolajne, ali ona samo jedno zlatno.

Čuj kolajne, ti ko da si Slovenac :D

Mislim da jos nije stigao Stukelja

Samo na olimpijskim igrama osvojio je 6 medalja: dve zlatne na Olimpijskim igrama u Parizu 1924, zlato i dve bronze na Olimpijskim igrama u Amsterdamu 1928 i srebro na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. i tako postao najuspešniji je reprezentativac Jugoslavije na Olimpijskim igrama.

https://sh.wikipedia.org/wiki/Leon_Štukelj

4 hours ago, arheolog1981 said:

Instagram mu je hit :D

Andrija opasan

3 hours ago, Nikodije said:

koliko mi je vaterpolo ispao iz fokusa, pri dodeli medalja prepoznao sam mandica, jaksica i savu randjelovica. nekada sam znao sve o svakom vaterpolisti.

Ja sam 15 godina gledao i nisam naucio sva pravila 

Zauvek ce me peci srce sto nismo uzeli severne susede u Atini 

Vaterpolisti sutra na doceku:

Vaterpolisti

Poslednjih 12 godina...16 finala...niti jedno izgubljeno

What can you say???

10 hours ago, harper lee said:

Trece uzastopno olimpijsko zlato.:s_d:

Srpski vaterpolisti nisu ljudi vec statue u ljudskom obliku napravljene od olimpijskog zlata. Tri jebena olimpijska zlata zaredom. Kako objasniti, kako opisati?

Tajna je u nedostatku mora

Subjektivan osećaj je da se parnim godinama korner računa samo od golmana a neparnim samo od igrača.

14 hours ago, Nikodije said:

Kako se zvao ker od Strahinje Rašovića?

3 hours ago, *edited by mod said:

Subjektivan osećaj je da se parnim godinama korner računa samo od golmana a neparnim samo od igrača.

Odavno je korner samo od golmana

Background Picker
Customize Layout