August 5, 2024Aug 5 40 minutes ago, Fakundo Sava said: Uvek se zajebem ,mislim da poluvreme traje kao u drugim sportovima,kad sam vration rts1 ono potop Smanjili na 3 minuta pauzu
August 5, 2024Aug 5 17 minutes ago, BWA said: Dodatna zahebancija je što nas je u prethodne 3 godine iznabijao ko je stigao tako da više ne postoji ni respekt prema našoj reprezentaciji. Zato ja pizdim zbog odbojkašica. Od prošle godine nema koja iole pristojna ekipa da nas nije dobila bar jednom. Mislim da na nekom nivou to mora da se odrazi da ekipu, i na samopouzdanje i na stav protivnika.
August 5, 2024Aug 5 13 minutes ago, pbg12345 said: I sta paraolimpijci imaju sa tim? Cemu sprdanje sa ljudima sa invaliditetom? Postoji bezbroj nacina da se izrazi nezadovoljstvo koja ne ukljucuju omalovazavanje drugih ljudi nemaju ništa.....ako sam nekoga omalovažio to su naši vaterpolisti, a ne bilo kakvi ljudi sa invaliditetom ali dobro, neke reči ne smeju ni da se pominju očigledno.....puno je hipersenzitivnih ovde
August 5, 2024Aug 5 Djeluje da nam, pored odlaska onakve generacije, ni ovaj "novi" vaterpolo ne leži baš najbolje, trebaće nam malo vremena da se adaptiramo (ako ikako), kao onomad u košarci kad nas je sačekao šok zvani 24 sekunde napada. Kapiram da će ove plivačke nacije tek da prosperiraju, kao Australija protiv nas.
August 5, 2024Aug 5 meni je bilo malo šokantno, posšto ne pratim baš pomno vaterpolo. ukačio sam da nismo među favotitima, ali me iznenadilo koliko smo lagano pogubili utakmice drugo iznenađenje su mi golmani. koliko se sećam nama su uvek, a ako ne uvek onda vrlo često, baš golmani bili x faktor, odnosno bili su top ili tu negde. ova dva momka, čini se da su vrlo daleko od tog nivoa Edited August 5, 2024Aug 5 by Ted
August 5, 2024Aug 5 2 hours ago, James Marshall said: Djeluje da nam, pored odlaska onakve generacije, ni ovaj "novi" vaterpolo ne leži baš najbolje, trebaće nam malo vremena da se adaptiramo (ako ikako), kao onomad u košarci kad nas je sačekao šok zvani 24 sekunde napada. Kapiram da će ove plivačke nacije tek da prosperiraju, kao Australija protiv nas. to cemo zapravo znati kad nam zaigra zaista nova generacija ponavljam se, ali ovi momci su bukvalno b ekipa one zlatne generacije jako malo je ovde mladih momaka prosle godine na sp je bila dosta mladja ekipa i igrala polufinale za ovogodisnje sp i narocito oi je vratrio sve ove iskusne igrace a tu je samo mandic top klasa (osvajac, mvp i mvp f4 ovogodisnje evrolige) 1 hour ago, Ted said: meni je bilo malo šokantno, posšto ne pratim baš pomno vaterpolo. ukačio sam da nismo među favotitima, ali me iznenadilo koliko smo lagano pogubili utakmice drugo iznenađenje su mi golmani. koliko se sećam nama su uvek, a ako ne uvek onda vrlo često, baš golmani bili x faktor, odnosno bili su top ili tu negde. ova dva momka, čini se da su vrlo daleko od tog nivoa radoslav filipovic je za sad statisticki drugi najgori golman prvenstva, losiji je samo japanac, a japan je najlabija ekipa na turniru jos je protiv francuske branio jako dobro, bez te utakmice statistika mu je katastrofalna danasnje 2 odbrane od 14 suteva je nedopustivo selektor je posle ovogodisnje sp odustao od branislava mitrovica, veterana koji je bio deo one zlatne generacije ne znam da li je to dobar potez(narocito ako je vec pozvao sve ostale veterane, od kojih su mnogi imali daleko manju ulogu od njega), ali sam siguran ako je vec tako da bi misovic (2001)morao dobijati vecu sansu posle prikazanog do sad na turniru, misovic mora biti starter u cetvrtfinalu Edited August 5, 2024Aug 5 by pbg12345
August 5, 2024Aug 5 Slabi su golmani. Međutim, ni Pijetlovic ni Mitrovic nisu bili svjetska klasa, ali je vrhunska odbrana to maskirala. Užasno bitan igrač na cb je bio Milan Aleksić iako je nekako uvijek bio u sjenci ostalih. Prlainovic vrhunski defanzivac, Gocic isto...Jaksic je u toj ekipi bio klasični cb. Sad se silom prilika previše troši u napadu, igra i na centralnoj poziciji i lijevo, svako malo uplivava na 2m pa odbrana nužno trpi...
August 5, 2024Aug 5 2 hours ago, Ted said: nemaju ništa.....ako sam nekoga omalovažio to su naši vaterpolisti, a ne bilo kakvi ljudi sa invaliditetom ali dobro, neke reči ne smeju ni da se pominju očigledno.....puno je hipersenzitivnih ovde ne znam da li je puno hipersenzitivnih na forumu ali ono sto ja primecujem je da nam se u "javni diskurs" uvukla najgora radikalstina i to zapljuskuje celokupno nase drustvo, pa i ovaj forum nisu moje opaske tebi nista licno, jednostavno se svi moramo boriti protiv toga da ne normalizujemo nesto sto se ne sme normalizovati nece doci niko sa strane da nas menja, mi smo ti koji diktiramo kako cemo se ponasati, govoriti, pisati
August 5, 2024Aug 5 Italijani izgubili od Grka i zeznuli nam računicu, sad idemo na Hrvate ako ovi dobiju Amerikance
August 5, 2024Aug 5 Hrvati ako izgube od USA idu na Špance što znači ćao đaci. Izbor im je prelagan, ali Ameri uopšte nisu naivan tim. Tempirali su formu za OI i izgledaju dosta dobro.
August 5, 2024Aug 5 @BWA šta nam u teoriji više odgovara....Hrvati ili Grci..... mislim pod uslovom da se saberemo i odigramo neki maximum
August 5, 2024Aug 5 2 minutes ago, Ted said: @BWA šta nam u teoriji više odgovara....Hrvati ili Grci..... mislim pod uslovom da se saberemo i odigramo neki maximum Ja bih birao Hrvate. Grci sem što su bolji, ne leže nam nikako. Mislim, ne leži nam niko od ovih najboljih ali sa Hratima smo u pravilu obično u nekom poluegalu, pa ko zna...možda se i zakuva pa da ih izvaramo nekako.
August 5, 2024Aug 5 6 minutes ago, BWA said: pa ko zna...možda se i zakuva pa da ih izvaramo nekako. Da ih izvaramo da nam ne daju 17 već 16 golova Edited August 5, 2024Aug 5 by arheolog1981