August 11, 2024Aug 11 3 minutes ago, Fakundo Sava said: Jedva smo otisli tamo ,igrali ko invalidi tri godine i Sada rutinirali eliminacionu fazu ,nista mi nije jasno Alal im kurac Tome se kaže tempiranje forme
August 11, 2024Aug 11 Trece uzastopno olimpijsko zlato. Srpski vaterpolisti nisu ljudi vec statue u ljudskom obliku napravljene od olimpijskog zlata. Tri jebena olimpijska zlata zaredom. Kako objasniti, kako opisati?
August 11, 2024Aug 11 Napraviti nacionalni bazen™ ne da nisam očekivao, nisam ni zamerao, bože moj, ali ovo jbt jbt. Da, čka sam, nisam gledao, nego slušao prenos.
August 11, 2024Aug 11 Neverovatni ljudi! Što kaže Filipović: "Kapa dole, naklon do poda" Najblaže rečeno, otpisali smo ovu ekipu prerano
August 11, 2024Aug 11 4 minutes ago, Midžeta said: Sta kae HRT sjajna je bila izjava njihovog trenera pravi sportista
August 11, 2024Aug 11 6 minutes ago, Kreator said: Neverovatno !!! Tri puta uzastopno smo zlatni na olimpijadi !!! Koliko se malo ulaže, smena generacija, hladni bazeni na Banjici. To samo govori koliko je bitan "now how" i iskustvo osvajanja bezbroj medalja koje mi imamo decenijama i decenijama... Svaka čast ovim momcima, zaista, ko je ovo očekivao posle prve dve tekme? Bukvalno n-i-k-o.
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: sjajna je bila izjava njihovog trenera pravi sportista i nas je njihove grlio i tesio mnogo njih igra/trenira zajedno i nema tu nikakve zle krvi
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, Mil@n said: To samo govori koliko je bitan "now how" i iskustvo osvajanja bezbroj medalja koje mi imamo decenijama i decenijama... nowledge i now how.
August 11, 2024Aug 11 Sramota me koliko nisam verovao da mogu bilo sta da urade. Nadao sam se da će izaći iz grupe i skupo prodati kožu, ovo... ni u najluđim snovima.
August 11, 2024Aug 11 Inače, ova generacija je trebalo biti prelazna, a ne nova, pa koliko uspemo. Mlađe kategorije su uspešne i talentovane, ali mora se odraditi metodično narednih nekoliko godina ako je ikako moguće, pa da igramo sa Amerikom za zlato u LA Edited August 11, 2024Aug 11 by Milošica