August 11, 2024Aug 11 Popular Post Nek mi oprosti Njolo, ali ovo je najdraže zlato sa ovih OI. Bukvalno niko nije očekivao medalju od vaterpolista. Naklon do poda za SVI (I muzika iz Otpisanih kao himna) Edited August 11, 2024Aug 11 by Filozof manijak
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: tri olimpijska zlata za redom Ti, defetisto, 3 Očenaša i tri Zdravomarija da izrecituješ, da se iskupiś. A BWA da ti tercira!
August 11, 2024Aug 11 bravo i da pojedem govna za sve one gluposti kako je ovo "b tim" nevidjeno tempiranje forme, timska igra i samopouzdanje
August 11, 2024Aug 11 Jedva smo otisli tamo ,igrali ko invalidi tri godine i Sada rutinirali eliminacionu fazu ,nista mi nije jasno Alal im kurac
August 11, 2024Aug 11 14 minutes ago, Valkyrie said: Kako je aktuelna mantra ovih dana "Olimpijske igre su nešto drugo" - primenićemo je i sad. Još jedna odbrana naša i gotovo je ovo™ Pa jeste, eto upravo dokazasmo. Sampionsko srce ovde treba
August 11, 2024Aug 11 Kako je ludo videti nas na prvom a Australiju na osmom mestu, posle onih 8-3 za njih u grupi
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, ObiW said: američki komentator misli da se golman Hrvatske zove “Biač”. Da citiram cuvenu RPDrag race svađu: At least i am a showgirl, biatch Morala sam, mnogo sam hepi
August 11, 2024Aug 11 Neverovatno !!! Tri puta uzastopno smo zlatni na olimpijadi !!! Koliko se malo ulaže, smena generacija, hladni bazeni na Banjici. Otišli kao autsajderi i na kraju opet : Zlatni Srpski Delfini