August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, borris_ said: Imam kartu za finale. Jos samo da hrvati prodju pa kupujem kapicu sa YUG napisano n'a njoj Ima da te peglaju svi, udruzeno
August 9, 2024Aug 9 15:7 u iskljucenjima, 15 vam majki lopovskih jebem. Evo vam kurac, zna se ko je gazda u vaterpolu.
August 9, 2024Aug 9 nemoguce ovim ljudima su pre nedelju dana ispadale lopte u utakmici protiv Australije...
August 9, 2024Aug 9 23 minutes ago, Milošica said: Govnar Stepić. Pa malo poštovanja prema Partizanu smrade jedan. Govance. Jedan od onih koji ne mogu da smisle Partizan.
August 9, 2024Aug 9 Idem da se popisam na McDonalds u bloku..daleko mi je da se probijam do ambasade petkom popodne
August 9, 2024Aug 9 Klasa je večna i tako to! Žao mi što se ne lože na vaterpolo pa da pocrkaju sad, mada moram priznati da je malo lakše.
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, freakns said: nemoguce ovim ljudima su pre nedelju dana ispadale lopte u utakmici protiv Australije... Tipovao sam na ovakav scenario (traljave grupe i onda ludilo u eliminacijama), ali za odbojkasice, nisam verovao za vaterpoliste. Glupan.
August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, harper lee said: Tipovao sam na ovakav scenario (traljave grupe i onda ludilo u eliminacijama), ali za odbojkasice, nisam verovao za vaterpoliste. Glupan. Za njih niko nije verovao, ja mislim,zato je ovo sve nadrealno... Ali, ono sinić...
August 9, 2024Aug 9 11 minutes ago, Arkadija said: Mislim da ni sami nisu verovali kada su krenuli za Pariz. Čestitke momcima! Ko da im veruje. Japanci im uvalili 16 komada. Australija nas unakazila. Očigledno je tu bilo nekakvog taktiziranja u grupi. Edited August 9, 2024Aug 9 by Tunguz