August 7, 2024Aug 7 Popular Post Izašao na plažu na kraju treće četvrtine i nisam posle gledao, još se pitam što mi mojito ima ukus pljuvačke.
August 7, 2024Aug 7 Odlično je ovo bilo. Međutim, protiv USA ako dobiju AUS, mi uopšte nismo favoriti. Izbacili su Crnogorce u direktnom duelu i poslali Hrvate na Špance. Ova ekipa tek treba da pokaže da umije da dobije više od 1 bitnog meča na turniru.
August 7, 2024Aug 7 Браво момци свака част.. На крају смо ето имали и среће да Грци добију Жабаре и тако играмо са њима, доста теже би било против Италије рекло би се. Мада опет ко зна цео турнир има доста чудних резултата. Сад Уса/Аустралија свакако нису непобедиви.
August 7, 2024Aug 7 Bravo, bre 🫡 Nista mi nije jasno, onakav raspad u grupi i sad polufinale. Nisam ih pljuvao ni najmanje, ali sam ih otpisao, misleci, vise srece drugi put, doci ce neki novi momci. Svaka cast!
August 7, 2024Aug 7 Digli su se oni protiv Španije opasno,nije tad bilo dovoljno za pobedu,ali smo celu tekmu bili za petama,nije slučajno. Ono protiv ozija je prosto neobjasnjivo šta se desilo. Edited August 7, 2024Aug 7 by Bogotac
August 7, 2024Aug 7 Ne razumem se bas nešto u vaterpolo, ali onaj faul na 5 sekundi do kraja koji je našima dao nekoliko extra sekundi da se približe golu mi onako wtf momenat
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Bogotac said: Digli su se oni protiv Španije opasno,nije tad bilo dovoljno za pobedu,ali smo celu tekmu bili za petama,nije slučajno. Ono protiv ozija je prosto neobjasnjivo šta se desilo. I Japan i Mađarska su bili blagi užas.
August 7, 2024Aug 7 Ovaj udarac na kraju svi pokusavaju godinama i sada je prvi put neko pogodio da sam video, od ovoga nema bolje