Jump to content

Vaterpolo OI 2024.

Featured Replies

• Popular Post

Izašao na plažu na kraju treće četvrtine i nisam posle gledao, još se pitam što mi mojito ima ukus pljuvačke. 

• Replies 498
  • Views 23.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

@Valkyrie

Zasluzilli su momci pin :)

Uh,kao veliki Vujasinovic onomad

:heart:

forma je prolazna, klasa je vecna

Odlično je ovo bilo.

Međutim, protiv USA ako dobiju AUS, mi uopšte nismo favoriti.

Izbacili su Crnogorce u direktnom duelu i poslali Hrvate na Špance.

Ova ekipa tek treba da pokaže da umije da dobije više od 1 bitnog meča na turniru.

Браво момци свака част..

На крају смо ето имали и среће да Грци добију Жабаре и тако играмо са њима, доста теже би било против Италије рекло би се. Мада опет ко зна цео турнир има доста чудних резултата. Сад Уса/Аустралија свакако нису непобедиви.

• Valk pinned this topic

Rade preko noći od rupčage bez dna do roletnara. 

Bravo, bre 🫡

Nista mi nije jasno, onakav raspad u grupi i sad polufinale. Nisam ih pljuvao ni najmanje, ali sam ih otpisao, misleci, vise srece drugi put, doci ce neki novi momci.

Svaka cast!

Digli su se oni protiv Španije opasno,nije tad bilo dovoljno za pobedu,ali smo celu tekmu bili za petama,nije slučajno.

Ono protiv ozija je prosto neobjasnjivo šta se desilo.

Edited by Bogotac

Ne razumem se bas nešto u vaterpolo, ali onaj faul na 5 sekundi do kraja koji je našima dao nekoliko extra sekundi da se približe golu mi onako wtf momenat

1 minute ago, Bogotac said:

Digli su se oni protiv Španije opasno,nije tad bilo dovoljno za pobedu,ali smo celu tekmu bili za petama,nije slučajno.

Ono protiv ozija je prosto neobjasnjivo šta se desilo.

I Japan i Mađarska su bili blagi užas.

ludnica

Ovaj udarac na kraju svi pokusavaju godinama i sada je prvi put neko pogodio da sam video, od ovoga nema bolje

"Niko da iznenadi..."

Official PPP motivational motto :lolol:

može neki gif tog gola za nas sa plaže?

Background Picker
Customize Layout