Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

A još bi epskije bilo da Ange prejebe Franka na završnoj tabeli

• Replies 4.6k
  • Views 165.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Neće da može, Ange sigurno planira relegation pa da napadne Championship titulu u svojoj drugoj sezoni.

Hoće li taj Mbeumo u MUFC, oteglo se nešto?

In other news, lep squad depth u najavi kod Artete. Madueke backup za Saku, Eze-Odegaard, Gyokeres-Havertz, Zubimendi-Norgaard, Kepa-Raya... valjda Mosquera kao rezervni štoper, i ne znam gde nameravaju da udenu Rodriga. Da ne bude malo mnogo osam pojačanja odjednom?

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

In other news, lep squad depth u najavi kod Artete. Madueke backup za Saku, Eze-Odegaard, Gyokeres-Havertz, Zubimendi-Norgaard, Kepa-Raya... valjda Mosquera kao rezervni štoper, i ne znam gde nameravaju da udenu Rodriga. Da ne bude malo mnogo osam pojačanja odjednom?

Sad bih potpisao da se sa ovim transferima završi leto. Jedino što ostaje velika manjkavost je što se izgleda računa na Martinelija kao na startno levo krilo. Teška priča osvojiti PL s takvim kraterom.

• Author

Dobro, može i Eze levo... a valjda i Rodrygo, ako dođe.

34 minutes ago, Weenie Pooh said:

Hoće li taj Mbeumo u MUFC, oteglo se nešto?

Hoce. Nema Junajted knjiske pare da pljune lovu ko za Kunju. Sad ce leci nekih 8M od transfera Elange u Njukasl, a valjda je onaj lijevi bek Alvaro iz Benfike na pragu prelaska u Real, od njega 40% , pa i Sanco u Juve dobro napreduje... Nesto ce valjda proci da se zavrsi Mbumo.

Jel počeo taj transfer window. Po ponašanju uprave kluba za koji navijam rekao bih da još nije.

• Author
36 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Jel počeo taj transfer window. Po ponašanju uprave kluba za koji navijam rekao bih da još nije.

Ne znam na šta se žališ, imate 2 incoming i 7 outgoing za sada,

Jeste da su uglavnom loans, loan returnees, i free agents, ali ipak.

Ovi moji imaju 6 in 6 out, očekuje se još Guehi i neki napadač, plus da odu Darwin i Elliott. Ne znam da li im planove menja Jota situacija, za sada su pomerili početak priprema za nedelju dana ali za transfere ostaje da se vidi.

Kudus u Totenhemu, here we go.

Komplikuje se situacija sa Mbumom u Junajted; Tomas Frank valjda zeli Visu u Tot, Brentford trazi 50M a sigurno nece prodati oba igraca. Ulazimo u ciljnu ravninu fantom