Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Što se licitacije imena tiče, navodno je Nagelsman po nekim insajderima prvi pik i probaće sa njim ali mala je verovatnoća da će odustati od Nemačke. Xavi je pominjan zadnjih dana, juče mu je žena kačila neku porodičnu fotku sa sinom u Man Utd dresu što je vrv indikativno, Thomas Frank je takodje pominjan u zadnje vreme i mislim da je opcija.

Ostaje da se vidi, za sad ova 3 imena su u ranoj cirkulaciji.

Zidan je isto provlačen al mislim da on nema nikakvu ambiciju da radi u Engleskoj i jedino čeka poziv od FFF.

Posted (edited)

Niko od gorepomenutih nece moci da napravi pitu od govana. Opet ce im trebati "do kraja sezone", pa onda nova "rekonstrukcija". Tesko da ce uspeti da se oporave u naredne dve godine.

Edit: treba prodati Rasforda, dati Garnacu dfa igra na njegovom mestu. Bruna treba polako proslediti nekim Arapima i traziti novog plejmejkera. Odbrana je blagi uzas...

Edited by dragance
Posted (edited)

Južnokapijaš™ bi tačno napravio kontinuitet igranja usporenog snimka, bez trčanja i lopte unapred.

Edited by Malvo
Posted

Mislim da bi Ćavi samo nastavio tamo gde je E7H stao.

Posted
1 minute ago, ducca said:

Što se licitacije imena tiče

Kako ste bre takvi ljudi, tek postavili legendu kluba na poziciju trenera i već mu licitirate sa zamenama.

van-nistelrooij-van-nistelrooy.gif

Ni jedan dan nije prošao, ni minut nisu odigrali pod njim! Dokle, Tole, dokle?!

Posted

Pa više bi i imalo smisla da rizikuju s njim nego da idu na sigurno sa ovim iskusnim tražiocima razloga za neuspeh.

Mislim, sad je kao kandidat Ćavi koji je do juče govorio kako Barsa ne može da se bori s Realom i dođe novi trener i Barsa može da se bori s Realom. I sad je taj kao neki vajni kandidat.

Trebalo je upravo Flika da ganjaju letos, sad je kasno.

• +1 2
Posted

Meni je ok da vidi kako ide sa Rudom, deluje mi da je prilično omiljen medju igračima, sigurno će biti neke rekacije tima, a što se taktike i ideja tiče videće se brzo šta ima da ponudi. Ali navodno je on gotovo izvesno samo prelazno rešenje dok se trust mozgova ne odluči za dugoročno rešenje. Svakako mi je strepnja daleko iznad nade. 

Posted

neozbiljan klub, mora se sa trenerima imati više strpljenja. evo vidite artetu i arsenal :fantom:

Posted

steta, bio je kul lik.

bio sam siguran da gubimo za vikend a sad sam jos sigurniji.

• Haha 1
Posted

Zašto niko da se seti 

Spoiler

download.webp.bf7c6d99fc34ebaf8110f9b0b2b351a4.webp

• Haha 2
Posted

Mislim da je pravo vreme za povratak Murinja, posto je rekao da zeli klub koji ne igra evropska takmicenja

Posted
12 minutes ago, Profesionalac said:

Zašto niko da se seti 

Reveal hidden contents

download.webp.bf7c6d99fc34ebaf8110f9b0b2b351a4.webp

Odds on the next manager, via Oddschecker:

Ruud van Nistelrooy 7/2

Ruben Amorim 7/2

Gareth Southgate 8/1

Thomas Frank 8/1

Kieran McKenna 14/1

Michael Carrick 14/1

Graham Potter 16/1

Max Allegri 20/1

Zinedine Zidane 25/1

Simone Inzaghi 25/1

• Hvala 1
Posted

ne može poterara, on bi bio dobro rešenje :sleep:

Posted

Vrbovaće Eriksen i Hojlund ovog iz Brentforda preko danske veze

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Vrbovaće Eriksen i Hojlund ovog iz Brentforda preko danske veze

Eriksen odlazi, tako da ce on i Frenk vrbovati Hojlunda. Ja ne trazim puno od novog trenera do da zaigra sa ofanzivnim bekovima koji ce djelovati uz aut liniju, bez preseravanja na sredini terena. Proteklih 2 godine samo je So poslao krsten centarsut sa krila, a on ne igra koliko vec. Ne brinem za buducnost, tim je pristojan, da utegne bekove i uvede ova 4 supertalenta iz U18 i bicemo 7. ko nista.