Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Već sam to upotrebljavao, kada stvari krenu loše od starta  :D

• Haha 1
Posted

Moraću i ja za Junajted ove sezone da brojim do 40, kako je krenulo...

Posted

Nijedan penal zbog igranja rukom nije dosuđen ove sezone, a očekujte sličan trend do kraja sezone:

This season there hasn't been a penalty awarded in 70 matches as Webb explains why spot-kicks have not been awarded for this reason by the officials.

Webb: "We consulted with lots of stakeholders in the game during the latter part of last season and the message we were being given is that there's clearly too many handball penalties being given in the English game in the Premier League for situations where players are playing fairly normally and naturally [where] we know players' arms move.

"So we said to the officials [to] look out for those situations where a player either deliberately handles the ball or has an arm that's well away from the body.

Posted
On 7. 10. 2024. at 19:37, Jean-Luc Picard said:

Već sam to upotrebljavao, kada stvari krenu loše od starta  :D

ne bih da ti rušim sneška ali west ham je 2003. ispao s 42 boda...

... i posle toga rasprodao joe colea, carricka, defoea, kanoutea, glena johnsona i di canija.

Posted
3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nijedan penal zbog igranja rukom nije dosuđen ove sezone, a očekujte sličan trend do kraja sezone:

This season there hasn't been a penalty awarded in 70 matches as Webb explains why spot-kicks have not been awarded for this reason by the officials.

Webb: "We consulted with lots of stakeholders in the game during the latter part of last season and the message we were being given is that there's clearly too many handball penalties being given in the English game in the Premier League for situations where players are playing fairly normally and naturally [where] we know players' arms move.

"So we said to the officials [to] look out for those situations where a player either deliberately handles the ball or has an arm that's well away from the body.

Trendseteri ste kao i uvek:

Po tim novim standardima, handball penalty biće suđen samo u Suarez-Gana situacijama a možda ni tada.

Posted
7 hours ago, Sandens said:

ne bih da ti rušim sneška ali west ham je 2003. ispao s 42 boda...

... i posle toga rasprodao joe colea, carricka, defoea, kanoutea, glena johnsona i di canija.

Znam, ali ne može to više da se desi. Mnogo je veća razlika između donjeg doma i ostatka lige. Bottom feeder-i  uzimaju manje bodova  ostalima. Realno je da je nekih 36-37 bodova u današnjem PL dovoljno za opstanak. 

Suština je da se ja malo zajebavam, malo jinxujem. Ne bojim se realno za opstanak ove sezone. 

• +1 2
Posted

Alison propušta sve do polovine novembra, nekih 7 utakmica za 20 dana, nadaju se da se vraća posle reprezentativne pauze u novembru.

• Tužno 1
Posted
On 9. 10. 2024. at 10:46, copkillah said:

reprezentativne pauze u novembru.

Jaoooo, ja ni ovu oktobarsku ne mogu da dočekam da se završi, a nije ni počela...

• +1 2
Posted

Manchester United defender Noussair Mazraoui will be sidelined for TWO MONTHS due to a cardiac arrhythmia diagnosis.

• -1 1
Posted

Imao je intervenciju pa oporavak toliko traje, valjda će biti dobro.

Posted

Čitam da je to i kraće, valjda par nedelja, ali Junajted je to, naše i promaja izbaci iz stroja na polusezonu...

Posted

@John Coltrane

Posao je administrativne prirode, nekakav koordinator mreže skauta, terena videti neće. Praktično mu daju platu samo da bi mogli da se pohvale da ga imaju na platnom spisku, corporate whoring.

Nego, jesi video koliko se Flopara podmladio od kako je otišao iz Liverpula? KIao da su ga ovamo polonijumom hranili godinama jbt.

• +1 1
Posted

Bukvalno ovaj posao nije ni 5% intenziteta posla u Liverpulu.

Posted

Stvarno izgleda bolje, zategnutije. Mozda je od noza, a mozda od odmora.