Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted (edited)

Šteta što je Bruno dobio nezaslužen crveni, bili smo na dobrom putu da ih nadigramo...

Edited by Jeremija
Posted

Već je ranije bezuspešno pokušavao da traži od trenera da ga vadi, pa je sad išao na siguricu, otvoren đon.

• +1 1
Posted

za mene ovo nije crveni i morao je degen za varom da javi glavnom da preinaci odluku.

sve mi se cini da sudije dobijaju instrukcije od lige da prave kontroverzne odluke na terenu cisto da se poveca engejdzment na soc medijima oko utakmica.

• +1 1
Posted

Sta ce ti veci engejdzemnt na medijima nego kad Junajted igra. Ovako. :ph34r:

Ceo upravni odbor Jedinstva na terasi, da li ce da zakucaju poslednji ekser Ten hagu? Ipak se Ole's on the wheel bolje rimuje. 

Posted

Crveni ko kuća, kad je video da se kliza, nastavio je sa otvorenim đonom na igrača, umesto da se uzdrži od starta, uopšte nije morao da startuje.

Posted (edited)
2 minutes ago, copkillah said:

Crveni ko kuća, kad je video da se kliza, nastavio je sa otvorenim đonom na igrača, umesto da se uzdrži od starta, uopšte nije morao da startuje.

+1

ne znam kako ovo nije crveni. jel to što se okliznuo izgovor da startuje kao idiot ili šta?

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

nego jel se sećate kad su stručnjaci sa ppp stavljali junajted u top 3 pre početka sezone? :laugh:

Posted
3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

+1

ne znam kako ovo nije crveni. jel to što se okliznuo izgovor da startuje kao idiot ili šta?

bukvalno se vidi namera, a on ima reputaciju igrača koji želi da se izvuče iz ovakvih utakmica

Posted

Uopste mi nije zao da gledam ovakav Utd. :))

Posted

malo je jedan crveni za ove klaničare

Posted

Svašta se ovde da pročitati, još da čujem kako ruka Romera nije penal?!

Posted
24 minutes ago, 189- said:

sve mi se cini da sudije dobijaju instrukcije od lige da prave kontroverzne odluke na terenu cisto da se poveca engejdzment na soc medijima oko utakmica

:D daj ne zajebaji

Inače prestrog crveni za Brana, nema tu toliko intenziteta, a ni loše namere. Hteo je da napravi faul, da, ali ne ovako.

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

:D daj ne zajebaji

Inače prestrog crveni za Brana, nema tu toliko intenziteta, a ni loše namere. Hteo je da napravi faul, da, ali ne ovako.

Mogao je da se uzdrži kada je video da proklizava, ali on je tek tada počeo da diže nogu i to đonom. Da se samo okliznuo i pokupio ga đonom, bilo bi prestrogo. Namera kao takva.

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

nije posao sudije da čita misli...otvoren đon, visoko dignuta noga šta vam još treba za crvenu kartu :dry:

Posted

Jebem li ti mamicu Kavana!

IMG_4601.jpeg

• Tužno 1