Jump to content
IGNORED

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Weenie Pooh
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Krvare oči od ove utakmice.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Weenie Pooh said:

Dobio je, kako nije?

Onana čupa MUFC :hail:

Jbg ja se tada uključio… vidio samo onaj žuti Hendersonu (valjda zbog protesta), pa sam uskočio u zaključak™ da je ovaj ostao nezažućen…

mada, iskreno, ne znam kakvo fudbslsko opravdanje može imati onaj potez, tako da ne shvatam zašto ono nije za crveni

Posted
5 hours ago, Milošica said:

Vidim da je izašao Lukić.

Loša igra ili karton?

sudija je delio fulhamu kartone kao konfete pa silva nije hteo da rizikuje isključenje. super inače igra lukić kao zadnji vezni ove sezone.

• Hvala 1
Posted
4 hours ago, Jeremija said:

Sledeće sezone prioritet moraju da budu strelci, inače ćemo se nagledati ovakvih utakmica kao što smo se već nagledali...

Zapravo jos jedan kreativac osmica, to je trenutno jedini problem + forma igraca od kojih se forma ocekuje jbg (mozda i do trenera). Danas kristalno jasno bese da kada je izasao Eriksen i Zirkze - vise se nista nije desilo. Tu bi celava prevara trebala skupiti muda do prelaznog roka da mu Zirkze igra Bruna a bruno Eriksena. Zirkze je inace fantastican a upitno je da li ce ga iskoristiti.

Posted
12 hours ago, Pantelija jr said:

mada, iskreno, ne znam kakvo fudbslsko opravdanje može imati onaj potez, tako da ne shvatam zašto ono nije za crveni

Posted

Lopta nije bila u posedu igrača CP, takozvana ničija lopta, iako je išao sa obe noge nije ni okrznuo protivnika. Imali smo starnova koji su na oko bili mnogo bezazleniji sa slanjem igrača u bolnicu na po nekoliko meseci (uključujući upravo L. Martineza).

Da je ovakav start napravio neko drugi ne bi ga ni pomenuli, ovako to je igrač UTD pa se svi zgražavaju. Razijdite se.

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted
16 hours ago, Fanta said:

Tuzni, tuzni Utd.

Šta znam, skoro 1h smo baš lepo igrali, po prvi put od ko zna kad. Zirkzee odličan, pribojavao sam se još jednog Veghorsta, ali s njim u postavi lopta prosto klizi. Amad je za Antonija izmislio fudbal, pravo ofanzivno krilo. Kad je ušao Rašford, sve se vratilo u standardni mod mučenja.

Posted

manje se zgražavamo, više se smejemo jer argentinski jorkširski terijer :happy:

Posted
23 hours ago, John Coltrane said:

Vidim Sančo asistirao, kako igra @189-

nazalost slucajem okolnosti nisam mogao da gledam poslednje dve partije redovno, tek onako na preskoke i kroz highlightse. citam da ima bljeskove tu i tamo da igra bolje nego sto se ocekivalo. valjda ce to potrajati na malo duze periode.

@Jean-Luc Picard

pozdravio te jackson :tongue:

Posted
On 21. 9. 2024. at 15:02, Jeremija said:

Vest Hemu baš krenulo otkako su šutnuli Mojesa.

Tehnički, nije šutnut. Istekao mu je ugovor.

On 21. 9. 2024. at 15:05, Sandens said:

izgleda da lopeteguija čeka ekspres nogobulj.

Već kreću pozivi na tviteru. Doduše moj komentar i jeste bio da su mogli i Moyesa produžit da neće biti neke velike razlike. Tako je to kad se vlasnik meša u struku. Direktor je hteo Amorima i legit započeo pregovore pre nego što je vlasnik stopirao i doveo Lopetegije. 

2 hours ago, 189- said:

nazalost slucajem okolnosti nisam mogao da gledam poslednje dve partije redovno, tek onako na preskoke i kroz highlightse. citam da ima bljeskove tu i tamo da igra bolje nego sto se ocekivalo. valjda ce to potrajati na malo duze periode.

@Jean-Luc Picard

pozdravio te jackson :tongue:

Čestitke na pobedi. Valjda je i tebi jasno da su Džekson iz perioda kad je bio meme generator na internetu i ovaj sada Džekson dva potpuno različita igrača. Ovaj sad je ubica a onaj onda je bio...pa bio meme generator jelte...

Posted (edited)

Ako Rodri izadje sa terena, kapiram da je ovo najbrza povreda u istoriji fudbala

edit: ipak se vraca

Edited by pantelia
Posted

zabija samo protiv boranije :dry:

Posted

Boranija mu ostavila 10 m razmaka između štopera