Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

trpaj Šona Dajša

• Replies 4.3k
  • Views 145.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Vrh tekma u Londonu

Bowen do Diasa,1-1

:D

Kakva zabava na olimpijskom stadionu. 

Dobija ovo Fenerbahče

Izašli iz 16 nismo. Ovako ne bi igrao ni Javor iz Ivanjice. Moyes namesto Moyesa. 

Nestvarno da posle Mojesa dovedu ovu prevaru na klupu,a potencijal ekipe bas dobar

WHU sabija Shity u njihov 16 :fantom:

Jel moguce da je Brajton imao skoro 70% poseda i duplo vise suteva i kornera protiv Arsenala? O cemu se radi ovde, nisam gledao, Brajton je nova velesila u engleskom fudbalu?

On 31. 8. 2024. at 17:57, JohnnyD said:

Jel moguce da je Brajton imao skoro 70% poseda i duplo vise suteva i kornera protiv Arsenala? O cemu se radi ovde, nisam gledao, Brajton je nova velesila u engleskom fudbalu?

Igrač više celo poluvreme.

On 31. 8. 2024. at 18:00, Jean-Luc Picard said:

Igrač više celo poluvreme.

Sad vidim... najsmesniji zuti karton u istoriji :covid19: zvekno ga je ovaj po kostobranu, padaju ljudi za daleko manje stvari. Ispravna odluka je bila da sudija totalno iskulira situaciju, ili eventualno da samo zuti karton igracu Brajtona.

Kakva rutinska realizacija; 7 golova na 3 PL utakmice.

Apsolutno. Veltman bacio loptu u noge Rajsu, i onda mu ovaj kao smetao da izvede. Klasično navlačenje na karton, no call najbolja odluka

Mislim da navijači Arsenala imaju pravo na popizd zato što je u prvom poluvremenu Pedro napucao loptu posle sudijskog zvižduka, a ravno ispred nosa španskom Edi Hauu i nije dobio žuti. Nema šanse da Kavana to nije video- samo je iskulirao.

Edited by John Coltrane

On 31. 8. 2024. at 18:37, John Coltrane said:

Mislim da navijači Arsenala imaju pravo na popizd zato što je u prvom poluvremenu Pedro napucao loptu posle sudijskog zvižduka, a ravno ispred nosa španskom Edi Hauu i nije dobio žuti. Nema šanse da Kavana to nije video- samo je iskulirao.

Nije baš situacija za poređenje jer Pedro nije ometao nikog pri izvođenju, samo je imao taj odloženi udarac po lopti iz frustracije što je nije stigao, koji se u 99% slučajeva toleriše u toj fazi utakmice. Msm i ovo Rajsovo se toleriše, ali ne i kada sudi mančestersko dete, Kris

Nema šta da se toleriše - pravilo je od prošle sezone da svaki šut posle zvižduka mora biti žuti i na samom startu sezone su to sve sudije poštovale. Kasnije se to vratilo u domen sudijske slobodne procene. 
Rajs je hteo da uspori izvodjenje prekida i pri tom nije ni šutno jako loptu, ali mislim da je objašnjenje “zadržavanje igre” ili “ometanje igre”.