Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

6 hours ago, WTID said:

I tako ce net spent, omiljena tema simpatizera Liverpoola otici u zaborav.

Pa krajnje je vreme bilo da počnu pošteno da se troše te još poštenije zarađene pare cool Dodaj na to i još jednog DC-a.

• Replies 4.7k
  • Views 167.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mislim da Newcastle treba da unovci ovo, bez obizra sto Isak ima jos 3 godine do isteka ugovora. Imaju dovoljno vremena da nadju kvalitetnu zamenu a i ne vidim razlog da drze igraca koji bi mogao da bude nezadovoljan zato sto mu nije pruzena prilika da napravi sledeci korak u karijeri.

• Author

Ih, sledeći korak u karijeri, igrati na severozapadu umesto na severoistoku engleske rolleyes

Ali da, NUFC treba da unovči jer su navodno već izabrali zamenu, mlađu, francuskiju, i manje povredljivu. Kakav će igrač ispasti od Etikitea nemoguće je sa sigurnošću reći, ali mora se nekad kockati malo.

Ja se nekako pribojavam da će Isak u LFC biti samo novi Jota, pouzdan finišer koji više ne igra nego što igra. A ako će on da menja Portugalca ko treba da menja Urugvajca, Jayden Danns?

Covek mi je bio totalna misterija u tramvaju danas. Vise West ham, zauvek Arsenal. Zamisljam da mu u slusalicama ide ili "blue is the colour" ili "glad all over" da misterija bude jos veca

IMG_20250715_201431.jpg