Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

4 minutes ago, 189- said:

verovatno najsebicniji igrac koje sam gledao u chelsea.

Palmer se prevrće u krevetu.

17 minutes ago, Weenie Pooh said:

Preteruju oni, ali preteruješ i ti - Kudus i Elanga su za klasu bolji igrači.

Ma kakve klase bre, tu su negde. Kuduz verovatno jeste zahvalniji igrač, ali mu treba brisana livada, kao Martineliju. Na petoparcu je bolji Madueke, a mi smo uglavnom 80% vremena u trećini protivnika.

• Replies 4.7k
  • Views 166.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Palmer se prevrće u krevetu.

lol

11 minutes ago, 189- said:

lol

"His selfishness was the reason he scored so many goals last season and at the beginning of this one, but it’s now a little bit detrimental to his team because he’s not scoring and he’s so focused on getting himself out of this mini rut that his team-play is letting them down a little bit now"

Evo ti Mark Švarcer ako ne veruješ meni. Naravno, ima opravdanje sebičan igrač ako je nenormalno kvalitetan i non stop doprinosi na semaforu. Kad se upadne u ove krize kao što je imao u drugoj polovini sezone, onda baš deluje ružno.

Mene je Sančez nervirao u Arsenalu iako je bio ubedljivo najbolji igrač, upravo iz tog razloga.

ne verujem nikome osim svojim ocima. a ti copeuj ako mislis da je madueke racionalniji i manje sebican.

Madueke ako dobije priliku pored povredjenog Sake, pokidace. Kakav Haverc i kurci, trazice ga Real jbt. Ako ne dobije priliku, jbg, bljesnuce povremeno, taman za drugo mjesto na tabeli.

Ne znam koliko je povredljiv, da li ga je to jebalo u Celsiju.

Edited by kipo

Čelsi ima nekog "crva" unutra Arsenalovog tima za transfere koji skida kajmak. Ne znam kako bih drugačije opisao ovoliki egzodus...

Navodno, u klubu očekuju da će Paketa biti oslobođen svih optužbi i da će i on biti prodat ukoliko se to desi.

3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Navodno, u klubu očekuju da će Paketa biti oslobođen svih optužbi i da će i on biti prodat ukoliko se to desi.

Znači puj pike ne važi namerni žuti karton.

Samo prenosim šta sam pročitao iz relativno pouzdanih izvora.

• Author

Šampioni otvaraju predsezonu protiv Prestona, vode 1-0 na poluvremenu, gol je dao Bradley koji igra neobično ofanzivno i usko. Bliže je petercu nego Salah koji i dalje izigrava gnjilanskog skretničara kraj desne aut linije.

Chiesa, za to vreme, izigrava lažnu devetku. Smelo nagađam da se to spremaju uloge za Frimponga i Wirtza unsure

Za to vreme, šuška se da je Ekitike nadomak NUFC što bi, ako se desi, trebalo da znači Isak u LFC?