Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Junajted nudi 60 milki funtosa za Lebrona

• Replies 4.6k
  • Views 161.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kultni heroj Liverpula iz te jedne sezone u kojoj je igrao, Net Filips, Oejzisov zet, prelazi u Vest Brom. Mislim da bi Mark Geji bio idealna zamena fantom

• Author
19 hours ago, copkillah said:

Kultni heroj Liverpula iz te jedne sezone u kojoj je igrao, Net Filips, Oejzisov zet, prelazi u Vest Brom. Mislim da bi Mark Geji bio idealna zamena fantom

Biće Guehi izgleda zamena za Konatea, koga lowballuju da produži ugovor.

Čovek je zakucan starter a plata mu manja od Cimikasa, Bredlija, Gomeza, Gakpoa, Nunjeza... duplo više para prima Jota, čak i Chiesa sad

Meni Ibou deluje kao dosta potcenjen CB generalno, iako je i njemu pala forma u drugoj polovini prošle sezone. Prolaze ispod radara njegove serije 8/10 utakmica.

VVD, Konate, Guehi, Gomez bi bio vrlo dobar štoperski kvartet pred sledeću sezonu.

• Author
19 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Junajted nudi 60 milki funtosa za Lebrona

Imao si ti neki LBJ-style nadimak za Mbeuma, sećam se, ali ne znam tačno kako je glasio?

OK sva sprdnja, ali Cunha i Mbeumo su vrlo dobri signings, tačno tip igrača koji im nedostaje, bolji od gotovo svega što trenutno imaju na raspolaganju a opet ne neke mega-zvezde kojima bi bilo ispod časti da dođu u 15. tim na tabeli.

Ako bi završili tamo nekog Gokyereša-Osimhena, imali bi ozbiljan napad sa Brunom pozadi.

19 minutes ago, Weenie Pooh said:

Imao si ti neki LBJ-style nadimak za Mbeuma, sećam se, ali ne znam tačno kako je glasio?

Bravo za memoriju

Sa Lebronom je vec ozbiljan napad, pa neki golgeter bi zatvorio taj krug. Neefikasnost je najveci problem i ako to kvalitetno rijese ima da bude pozitivna gol razlikafantom

Screenshot_20250625_171534_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Cherupanje Brentforda se nastavlja.

Dobar igrač, samo ne znam koji će nam kurac štoper

• Author

Kakav štoper, Norgaard je CDM.

10 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kakav štoper, Norgaard je CDM.

Moguće da sam ukačio kad je menjao nekog nazad pa mi ostalo da je štoper. Plus dosta je zajeban kod prekida. Svakako još jedan trokrilni orman u postavi, bićemo uskoro sporiji od Srbije.

• Author

Jeste sporać ali za 10 miliona kao backup za Zubizubizu, dobar je. Partey out?

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Partey out?

Da da, slobodan agent.

Moguće da je ta rape saga uticala, jer imao je sjajnu sezonu.