Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

31 minutes ago, kipo said:

Ako su tacna pisanija po netu, Bruno je na pragu 31. odbio 700k sedmicno da bi ostao u raspalom Junajtedu, bez Evrope sledece sezone! Ma koliko gadan bio sa svojim prenemaganjem posle izgubljenog duela, ovo je, bar za mene jedan potez kojim me kupio za sva vremena ziga

Usto, Kunja i izgleda Mbeumo odbijaju brojne ponude timova sa vrha tabele da bi dosli u isti taj Man Utd. Pa jbtwub

Možda će postati jasnije kada se objavi kolike su im plate :D

Šalu na stranu, super kupovine, ja bih Mbeuma voleo da gledam u Liverpulu.

• Replies 4.5k
  • Views 154.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

na kraju se nismo dogovorili sa sanchom oko plate i platicemo 5m kazne i poslati ga nazad unitedu.

problem je sto se planira gittens umesto njega.

Ovo bi bila ozbiljna kradja ako ga pokupi CFC.

Hoće ManU gledati nekog golmana... Dok je ono na golu, neće tu biti nekog leba...

znam ja jednog spanca fantom

10 hours ago, radisa said:

Hoće ManU gledati nekog golmana... Dok je ono na golu, neće tu biti nekog leba...

Bila je “buva” oko VMSavić, ne bih se bunio.

Od ostalih vesti - sirotinjo i bogu si teška

dv3yzwhalv4f1.jpeg

lolol

Liverpoolov (navodni) treći za narednu sezonu stigao. Grb je adidas stil, recimo 91/92. Mislim da će grb da bude malo više stilizovan u ivicama u konačnoj verziji ali to je to. Nije loše za 14 evra plus poštarina 🤣

IMG_20250604_123744.jpg

IMG_20250604_124353.jpg

Cena oko 1.5 mil. funti za dete od 15 godina. Navodno je veliki talenat, bioi je najbolji strelac u ligi za igrace do 18 godina

2 hours ago, WTID said:

Cena oko 1.5 mil. funti za dete od 15 godina. Navodno je veliki talenat, bioi je najbolji strelac u ligi za igrace do 18 godina

Sve čekam napisaće neko o čemu se radi - na mobilnom (PPP theme) se ne vidi uopšte da je tu ispod nešto neuspešno embedovano.

9 hours ago, Baldrick S. said:

Liverpoolov (navodni) treći za narednu sezonu stigao. Grb je adidas stil, recimo 91/92. Mislim da će grb da bude malo više stilizovan u ivicama u konačnoj verziji ali to je to. Nije loše za 14 evra plus poštarina 🤣

IMG_20250604_123744.jpg

IMG_20250604_124353.jpg

gde si ovo uzeo.

1 minute ago, 189- said:

gde si ovo uzeo.

Ajd sad ti pustim na pp. Dresovi su im vrh, nije da sam afilate.

9 minutes ago, Baldrick S. said:

Ajd sad ti pustim na pp. Dresovi su im vrh, nije da sam afilate.

+1

Just now, copkillah said:

+1

Osh i ti link? :P