Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

12 minutes ago, copkillah said:

Nenormalan broj povreda, ne samo količinski već i kvalitativno gledano i uprkos tome doneo si evropski trofej posle 40ak godina i prvi trofej posle dve decenije praktično. Minimum koji su mogli je da mu daju priliku da proba nešto sa zdravim sastavom.

Osim ako ne misle da je on uzrok svih tih povreda

jeste imali su povreda ali i dalje su morali mnogo bolje od 17. mesta. u drugom delu sezone su imali 12 bodova. to je za otkaz jos pre dva meseca.

mislim da rezultati nisu jedini razlog otkaza nego i celokupna atmosfera u klubu.

smesno mi je citati komentare kako je tottenham imao bolju sezonu od arsenala jer su uzeli onaj mikimaus trofej.

• Replies 4.5k
  • Views 153.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ja mislim da je pak bolno očigledno da Ange sa svojom filozofijom ne može dalje od neke puke borbe za evropska mesta i titule najseksi fudbala u ligi. Verovatno uprava ima neke veće ciljeve i svesna je da sa Angeom neće stići do njih. Frank sa druge strane je ozbiljna trenerska njuška, sa većim potencijalom, imo. Njega je trebao Junajted da dovede, a ne Amorima.

Frank je sjajno rešenje, tu nema dileme, meni lično je on bio jedna od vodećih opcija kada je Klop odlazio. Jebiga, znam da nema sentimentalnosti u fudbalu, ali svakako verujem da je Postekoglu trebalo da dobije priliku u regularnim uslovima (iako ne možeš da znaš da li će ponovo biti povreda).

11 hours ago, 189- said:

jeste imali su povreda ali i dalje su morali mnogo bolje od 17. mesta. u drugom delu sezone su imali 12 bodova. to je za otkaz jos pre dva meseca.

mislim da rezultati nisu jedini razlog otkaza nego i celokupna atmosfera u klubu.

smesno mi je citati komentare kako je tottenham imao bolju sezonu od arsenala jer su uzeli onaj mikimaus trofej.

Ne znam za atmosferu, ne deluje mi da je problem, ali ok. Totenhem bi trebalo da se takmiči u LŠ po svemu, ali eto, trofej u LE im je to obezbedio.

Slažem se za ovo, naravno da Totenhem nije imao bolju sezonu od Arsenala, ali ove EA FC generacije uspeh mere jedino kroz trofeje jbg, isljučivo je crno ili belo. A i ja pravim razliku između dobra i uspešna. Totenhem je imao uspešniju sezonu u smislu da su uprkos svemu, uspeli da izvuku evropski trofej i učešće u Ligi šampiona. Arsenalova je bolja, jer su u dva glavna takmičenja bili odlični, iako su ostali kratki za trofej.

etikite je navodno jako blizu. nadam se da ovo znaci da je jackson bivsi. takodje se prica o gittensu kao pojacanju na levoj strani.

a brdo igraca je na izlaznim vratima...madueke, kdh, fofana, ugochukwu, chukwuemeka, joao felix, nkunku, petrovic, sanchez...

53 minutes ago, 189- said:

etikite

covid19

isti kurac lol

14 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ja mislim da je pak bolno očigledno da Ange sa svojom filozofijom ne može dalje od neke puke borbe za evropska mesta i titule najseksi fudbala u ligi. Verovatno uprava ima neke veće ciljeve i svesna je da sa Angeom neće stići do njih. Frank sa druge strane je ozbiljna trenerska njuška, sa većim potencijalom, imo. Njega je trebao Junajted da dovede, a ne Amorima.

Znači bolje je da uzmu opet nekog Poketina sa kojim će biti večno treći i krenuti u još jednu epohu od 20 godina bez trofeja. Klub je postao sprdnja i sinonim za ekipu koja nikada ništa ne osvaja, imali su lokalnu legendu i kapitena engleske reprezentacije koji je morao da ode u Bajern fckin Minhen da bi video zlatnu medalju jednom u životu.

I sad prvo što radiš, nakon trofeja, je da menjaš čoveka koji ti ga je doneo. Smejurija.

Totenhem je tim pravljen za vrh tabele, kada nešto pukne tokom sezone izgubi se motivacija i tekme se igraju na auto-pilotu. Apsolutno je nebitno da li su završili na 17om ili na 10om mestu.

19 minutes ago, goofs said:

Znači bolje je da uzmu opet nekog Poketina sa kojim će biti večno treći i krenuti u još jednu epohu od 20 godina bez trofeja. Klub je postao sprdnja i sinonim za ekipu koja nikada ništa ne osvaja, imali su lokalnu legendu i kapitena engleske reprezentacije koji je morao da ode u Bajern fckin Minhen da bi video zlatnu medalju jednom u životu.

I sad prvo što radiš, nakon trofeja, je da menjaš čoveka koji ti ga je doneo. Smejurija.

Totenhem je tim pravljen za vrh tabele, kada nešto pukne tokom sezone izgubi se motivacija i tekme se igraju na auto-pilotu. Apsolutno je nebitno da li su završili na 17om ili na 10om mestu.

Da, bolje je da uzmu Poketina sa kojim su zamalo uzeli LŠ, i bili najveći kandidat za titulu u Lester sezoni. Sumnjam da je ideja uprave koja je napravila najmoderniji stadion u Evropi da tavori po miki maus kupovima.

19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Da, bolje je da uzmu Poketina sa kojim su zamalo uzeli LŠ, i bili najveći kandidat za titulu u Lester sezoni. Sumnjam da je ideja uprave koja je napravila najmoderniji stadion u Evropi da tavori po miki maus kupovima.

Kao što je Inter zamalo uzeo LŠ ove sezone ili?

Pa da, Totenhem je bio na 1 meč od toga da bude evropski prvak, što bi se pamtilo narednih 100 godina. Mislim da trebaju tražiti trenere koji će ih voditi do takvih izazova. Ange to nije, iako mu kup sistem jako leži.

Bio je sa njima peti u njegovoj prvoj sezoni, ok, uz veliki zaostatak u odnosu na sam vrh, ali obezbedio im je Ligu Evrope, koju je zatim i osvojio.

Ove sezone je bilo zaista previše povreda da bi moglo da se ocenjuje kakvi su bili u PL, iako se slažem da je njegov gung-ho pristup rizičan (pa je možda čak i uzrok povreda).

Da su i sledeće sezone osvojili neki kup ili daleko dogurali u LŠ, ne bih bio iznenađen iz ove pozicije sada. To nikad nećemo saznati, ali Frank kao zamena je svakako odličan potez.

Jel Ange stvarno dobio nogobulj, ili je to samo 99.9% izvesno?

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

A jbg, ne slažemo se. Ne bih LE nazvao mikimaus takmičenjem, no nebitno, sve i da jeste - ovi nisu imali ni to, nisu FA kup uzeli, ni Liga kup kao slučajno da ih usere za skoro 20 godina. Kad pogledaš listu osvajača LE, meni Totenhem tu skroz pripada.

Ne znam čime tačno oni pravdaju sebi to da crtaju završnicu LŠ i top2 PL kao realne ciljeve, pošto sastavom tu definitivno ne pripadaju, mislim da nikada ni nisu.

Ako su tacna pisanija po netu, Bruno je na pragu 31. odbio 700k sedmicno da bi ostao u raspalom Junajtedu, bez Evrope sledece sezone! Ma koliko gadan bio sa svojim prenemaganjem posle izgubljenog duela, ovo je, bar za mene jedan potez kojim me kupio za sva vremena ziga

Usto, Kunja i izgleda Mbeumo odbijaju brojne ponude timova sa vrha tabele da bi dosli u isti taj Man Utd. Pa jbtwub

Četiri dana je trajala nada da klub može da krene napred. Ali avaj...