Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

3 minutes ago, 189- said:

laganih top4, ni u jednom trenutku nisam sumnjao u ovu ekipu.

Cuti. Sad sam gledao, stavio si ih peto, Utd u 4.

• Replies 4.5k
  • Views 151.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Каква банда бескичмењака. Ћелава Превара нашој ни Кутињо за богате неће да помогне ако му одбрана буде овако свемирски постављена.

4 hours ago, radnik said:

Ako racunaju na Bredlija kao prvu opciju, pisi propalo.

Za 10min, 5 gresaka.

Tebra, oni su na odmoru, na terenu su prinudno 😂

1 hour ago, copkillah said:

Tebra, oni su na odmoru, na terenu su prinudno 😂

Што не значи да треба да се брукају.

3 minutes ago, porucnik vasic said:

Што не значи да треба да се брукају.

Ti si verovatno jedini navijač Liverpula na ovom svetu kome je tako nešto danas palo na pamet. Jebote, pa na tribinama su se veselili i jedni i drugi kada je Palas dao gol, jer je NEBITNO.

Iskuliraj, na odmoru su već skoro mesec dana i u tome nema ničeg lošeg.

ma kapiram ja da su na odmoru, ono, teško je trčati za onom loptom kad znaš da si već osvojio glavnu nagradu... ali bi mi nekako tužno bilo da Mujo nije uspio da da onaj gol danas, a sa ovako kilavom i preko one stvari igrom kompletne ekipe u posljednjih mjesec dana, malo je falilo da se to i (ne) desi...

opet sam zaboravio, ko je onaj treči s kojim dijeli taj rekord - on, Širer, i ... ko?

Endi Kol

... i to na dve utakmice manje od Kola i četiri manje od Širera fantom

e svašta... nevjerovatno mi je da nisam zapamtio Endi Kola, ja bio ubijeđen da je neki relativno nepoznat lik...

2 minutes ago, copkillah said:

... i to na dve utakmice manje od Kola i četiri manje od Širera fantom

e da... ali ipak šteta što nije dao/asistirao za još taj jedan, čisto da se izbjegnu fusnote...

Edited by Pantelija jr
nepismenos'

3 minutes ago, Pantelija jr said:

e da... ali ipak šteta što nije dao/asistirao za još taj jedan, čisto da se izbjegnu fusnote...

Dogodine.

Dakle, Liverpulova pojacanja su Frimpong, Kerkez, Virc isuse Ako Darvin ode, bice i rasni napadac. Nek niko ne brani jbt D

Najjace kako ce Siti odgovoriti

Edited by kipo

Ja očekujem i jednog CB-a, uz pomenutog rasnog napadača (koji gotovo izvesno neće biti Isak)

I mi smo u januaru doveli pojacanje iz Lecea sleep

Hvala nebesima pa se završi ova sezona. Iduće godine očekujem žestoku borbu za opstanak.