Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Interesantno je da golmana Palasa nije već pod tušem

Screenshot_20250517_182114_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

• Replies 4.4k
  • Views 147.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Čist crveni.

Za crveni je ovo, po slovu zakona? Inace, pokidao Henderson, da ga ne ureknem heart

Var dominira, kao i obicno. Crveni kao kuca, pre penala igrac Palasa dodirnuo loptu a onda Silva naleteo na njega.

prilično sramotno, ali ne i iznenađujuće

Ah steta, bice ofsajd od Sara

Bravo Palas!

1 hour ago, kipo said:

Za crveni je ovo, po slovu zakona? Inace, pokidao Henderson, da ga ne ureknem heart

Ne znam dal je ovo crveni? Crveni je namerno igranje rukom van 16m, ali ovde je golman tu na granici. Mislim jasno je sa slike da je dirao van 16, ali kao mislio je da je unutar

Just now, goofs said:

Ne znam dal je ovo crveni? Crveni je namerno igranje rukom van 16m, ali ovde je golman tu na granici. Mislim jasno je sa slike da je dirao van 16, ali kao mislio je da je unutar

Pa da, jasno se vracao da bude unutar 16, nije 29m ispred. Moze se provuci kao losa procjena? I finale je zaboga

Čestitke svima nama koji ne navijamo za City...

Čestitke Ruksinu!

10 minutes ago, goofs said:

Pa nisam siguran da je crveni samo za namerno igranje rukom. Da je napravio nenameran faul, bio bi crveni, jer gol prazan i denying goalscoring oportunity. Sprečavanje 100% šanse je crveni, nenamerno ili namerno.

Ma čist crveni, nema tu šta.

• Author

Kraj kraja Gvardiolinog Sitija