Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jao al ste dosadni sa kuknjavom na suđenje. Ima li još nešto da se dešava na tekmi?

Toliko je dosadno da čekamo tebe sa citiranjem pravila.

• Replies 4.4k
  • Views 147.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, John Coltrane said:

Nisi video lakat pomenutog u facu Megvajeru u prvom poluvremenu, ali ti ne bi bio ti kad ne bi nešto prikenjao na moj post.

Ajde Džone ne seri keve ti, ili si potpuno nekritičan ili si me pomešao sa nekim pošto je ovo prvi put da sam ti odgovorio na post od kada sam na forumu ako se izuzmu fantazi zajebancije, ne znam o čemu bulazniš zaista

Nisam video lakat jer ne gledam i zabole me qrac realno za ovu tekmu, uhvatio sam momenat džordžovog dajva i potom tvoj komentar na to i onda ti šaljivo odbrusio na identičan amadov dajv

ali avaj sa vama sektašima nema zajebancije izgleda, oladi malo, čuvaj živce

Edited by ubibobi

4 minutes ago, ubibobi said:

Ajde Džone ne seri keve ti, ili si potpuno nekritičan ili si me pomešao sa nekim pošto je ovo prvi put da sam ti odgovorio na post od kada sam na forumu ako se izuzmu fantazi zajebancije, ne znam o čemu bulazniš zaista

Nisam video lakat jer ne gledam i zabole me qrac realno za ovu tekmu, uhvatio sam momenat džordžovog dajva i potom tvoj komentar na to i onda ti šaljivo odbrusio na identičan amadov dajv

ali avaj sa vama sektašima nema zajebancije izgleda, oladi malo, čuvaj živce

Sve si sam lepo objasnio - “ne gledam tekmu, al’ uvek se može sprdati na račun UTD” bez da shvataš kontekst mog posta i ono što mu je prethodilo na terenu.

i kamen bi zaplakao cry

Junajted nikakav, Celzi nista bolji.

4 minutes ago, John Coltrane said:

Sve si sam lepo objasnio - “ne gledam tekmu, al’ uvek se može sprdati na račun UTD” bez da shvataš kontekst mog posta i ono što mu je prethodilo na terenu.

Buhuhuhuhuuuu šmrc, neki lik na internetu se sprda sa mojim junajtedom!

evo sad sam ti sve lepo objasnio a ti malo razmisli o tome D

laksi posao za giganta iz londona.

• Author

Nije baš fer poređenje, Jewell je imao drastično gori bodovni prosek u Darbiju (W0 D5 L19, znači oko 0.2)

Ali uračunali su mu i učinak sa Bredfordom i Viganom, pa iz toga izvukli prosek od 0.94.

Edited by Weenie Pooh