Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

steta sto se ne preziva van dijk, mozda bi i prosao samo sa zutim. ili samo da igra za liverpool

hvala na svemu i vreme je za rastanak.

• Replies 4.3k
  • Views 145.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Volim kad neko zasluzeno pobedi kao Njukasl danas. Jasan plan igre, sve zasluzeno, neka pokusaju opet LS.

Celzi masa problema i igraca koji nisu na najvisem nivou.

Nisam nezadovoljan sezonom - verujem da ce obezbediti LE preko Konferencije i to je prava mera za sada.

Mareska.... ima plus za ovu sezonu ali ne znam koliko moze dalje. Licno bih mu dao jos jednu sezonu.

Napravljena je neka poluosovina tima - Kaisedo, Chaloba, ovaj treci stoper, Palmer ce se vratiti, Sancho.. ovdj mali Enzo ne znam, mozda ali nikako kapiten... Kukzrelja nije igrac po mom ukusu ali neka ostane i on... da nadju ozbiljnog golmana i 2 ozbiljna napadaca i mozda da se pokusa nesto. Ok.

Edited by mozzer

0KZuOW7.png

lol

Znam da smo ponovo izgubili, ali ipak nije sve tako crno...

• Author

LFC preko kurca do 2-0 protiv Arsenala kod kuće.

I dalje kurton od igre u prvom poluvremenu, pasivna odbrana, svi povučeni na 20-30 metara od svog gola, pa kad uzmu loptu onda kao ajde da probamo da istrčimo neku kontru, ako baš mora yawn2

Slot im je toliko usadio u glavu ziherašenje da je Gakpo nekako odlučio da zadribla u mestu kad je imao kontru 2 na 0, samo Raya ispred njega, i naravno izgubio loptu.

Ipak nije sve negativno, Robertson uspeo da upiše asistenciju, sad može da mu se uruči zahvalnica.

1 hour ago, 189- said:

0KZuOW7.png

lol

Dokaz koliko je fudbal na kontinentalnom delu Evrope u kurcu hihi

TAA veliki srecni put.

Hahaha projektil Odegarda. Diže sebi cenu na leto

• Author
50 minutes ago, Weenie Pooh said:

LFC preko kurca do 2-0 2-2 protiv Arsenala kod kuće.

I dalje kurton od igre u prvom drugom poluvremenu, pasivna odbrana, svi povučeni na 20-30 metara od svog gola, pa kad uzmu loptu onda kao ajde da probamo da istrčimo neku kontru, ako baš mora yawn2

Slot im je toliko usadio u glavu ziherašenje

Sad uzmite ako vas nije sramota

Da mi je neko pre početka sezone ponudio da ćemo dva kola pre kraja biti ispred MUTD i Totenhema na tabeli, rekao bih, hoću/može/daj odma/gde da potpišem....

• Author
26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sad uzmite ako vas nije sramota

Mene je neironično sramota ovoga što gledam, već mesecima unazad, a i stadion zvuči više nadrkano nego slavljenički raspoložen.

Očigledno Slot ne ume ili neće drugačije, pa ziheraši nemilosrdno čak i kad je titula osvojena.

Kod kuće protiv drugog na tabeli, ti prepuštaš 60% lopte, nabijaš deset igrača u trideset metara od gola, i nadaš se da će neko kad-tad istrčati u kontru, ej isuse

Ta mlitavost sa kojom se pritiska lopta, to je bogu plakati. Igrao je i Klopp na kontre kad je morao, ali to je bilo agresivno, brzo, hazarderski, čak i kad te sabiju u šesnaest metara ti ostaviš krila na pola terena da mogu odmah da prave problem čim se lopta povrati.

A Slot? Gakpo i Salah više gledali svoje korner zastavice nego protivničke. Diaz kao najistureniji povlačio se do kapice i tamo čekao da mu daju loptu pa da povuče kontru sam protiv svih.

Sve sam više pod utiskom da su dobri rezultati u prvoj polovini sezone bili posledica starih navika iz doba nemačke okupacije (plus contract years za ključne igrače), pa su to Slot i Heitinga uspeli da poprave posle nekoliko meseci mukotrpnog rada, i sad tek gledamo njihovu viziju.

Ne znam kakav će biti igrački kadar sledeće sezone, ali nema šanse da će ga ponovo ovoliko srati, da će dobijati mnogo utakmica 2-1 sa pet upućenih šuteva. Kupio je mnooogo kredita osvajanjem ove titule, biće ozbiljna golgota gledati ga sledećih par godina kako sav taj kredit troši.

Edited by Weenie Pooh