Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Ja mu prvi želim da uspe, ali bi nakon ovoga večeras dobio veću kaznu i bio poslat u rezervni tim za barem jedno kolo.

• Replies 4.3k
  • Views 145k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne radi se to tako.

Složićeš se sa mnom sutra ujutru D

Sumnjam. Već sam jednom prilikom primetio neko napušavanje sa jednim drugim igračem i sa golmanom na prethodnom meču (tj jednim od). Nešto tu ne štima. Nazovi to mojim instinktom.

Mnogo si popio

15 minutes ago, Milošica said:

Mnogo si popio

Večeras ništa. A i pijan mogu da te učim fudbalu. Zamagljen ti je pogled zbog simpatija.

19 minutes ago, dragance said:

Večeras ništa. A i pijan mogu da te učim fudbalu. Zamagljen ti je pogled zbog simpatija.

Što se simpatija tiče, nije da se ložim nešto na to. Vidić mi je 10 puta simpatičniji.

Više je do toga što branim momka koji je odigrao vrhunsku sezonu od čoveka koji mi privatno kuka a javno se kurči, kao što bold i govori.

A i uvek mi padnu na pamet neki jezivi postovi koje igrom slučaja znam da si pisao davno pre nego što sam došao ovde, pa objektivno još više daju materijal.

Edited by Milošica

Privatno sam kukao jer si me cimao o nečemu što te se ne tiče.

Ne znam koji ti je kurac, nema veze sa njegovom dobrom sezonom. Pogledaj barem hajlajtse, ako već nisi utakmicu. Koštao ih je LŠ veceras. A o fudbalu i te kako mogu da govorim sa nekim većim značajem. A od sada me zaobidji i ne javljaj se po x put na PM.

Naravno da sam video na koje greške misliš. Jezivo je da neko smatra da to treba da utiče na "sledeću sezonu u prvom timu" posle ovakve sezone tog igrača. Naravno da je klubaštvo. Sigurno znaš fudbal, ali isto tako ti srce radi po principu uspaljenog 10ogodišnjaka.

I ovo "x put na PM" je smešno i to kako izvrćeš priču.

Kažem ti, znam šta si pisao još kad sam ja bio osnovna škola i neverovatno je da uopšte pišeš ovde posle toga. Jezivo je to kako klubaštvo izbija iz tebe, ali hajde makar ovog puta nema veze sa tribinom...

Edited by Milošica

Prvi gol se Aina okliznuo, drugi gol ga prevario odskok lopte, dešava se. I dalje jedan od najbolje ocenjenih štopera u ligi i značajan faktor zašto je Forest uopšte u trci za LŠ.

Aina se jeste okliznuo, ali ore toga je milenković zastao i onda kaskao. Kurcobolja kod drugog gola je wtf. To je veoma sigurno kraj LŠ snova. Šteta, jebi ga. Dragi su mi i dalje. Ali nije mu prvi put da reaguje nevoljno, a to se dešava tek odnedavno.

Milenković nije igrao u liniji sa ostalima kod prvog gola jer je jednim okom pazio na Wissu, čini mi se. Svakako Aina mora da počisti ono, i njegov je gol. Kod drugog gola je mogao samo penal da napravi, da je nastavio da srlja, Wissa je mnogo brži, tako da ne vidim neku nevoljnost, nego pragmatičnost. Ako nije dobio po ušima kad su pukli onomad 7-0, neće ni za ovo.

EA FC 25 Team of the season:

Gp9ibnmWkAA2MP2?format=jpg&name=large

Manje-više skroz legitimno, Bleki na klupi hail

Mora da je pravljeno pre sinošnje utakmice

Vukovi fulaju zicer protiv Gradjana

kako sad ovo nije crvena karta za ait-nuria unsure