Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

• Author

Evo malo da se obodre Gooners pred polufinale CL.

Pita neko u komentarima, why are they giving blowjobs to the Invincibles? D

Meni je lično najbolja ova teza da 1 Declan Rice nije dovoljno visok.

Edited by Weenie Pooh

• Replies 4.3k
  • Views 145k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sportklub
No image preview

O glasinama da Dragan Šolak prodaje Sautempton: "Za taj n...

Vlasnik Sautemptona Dragan Šolak spreman je da proda klub sa stadiona “Sent Meri's”, pišu engleski mediji. Međutim...

Do objavljivanja teksta Sport klub nije uspeo da stupi u kontakt sa Draganom Šolakom, ali je iz krugova bliskih srpskom biznismenu saznao da prodaja nije u planovima.

lolol

• Author

• Author

Sektaši, kako se kod vas trenutno kotira Hojlund? (Naći ćete ga dole levo na ovom grafiku.)

GppNO0QWYAAG7-S?format=jpg&name=medium

Ja oklevam da pravim posprdna poređenja sa Darvinom jer dečko ima samo 22 godine a urugvajsko tele četiri više, ali ipak, ovo stvarno deluje tragično.

Ja sam izgubio vjeru da ce izrasti u bombardera. Kombinacija losih odluka i manjka samopouzdanje za ovaj nivo (mada mi drug skoro rece da ni u Atalanti nije blistao sa golovima?!). Imao je onu seriju od 7 bese kola sa postignutim golovima, 16 u prvoj sezoni, mlad, jak, brz, odlicna igra ledjima, medjutim, to je to. Ne pomaze ni manjak ubacenih lopti u 16, ali valjda se fudbal previse promijenio za takve rizike dry Kontam da ce ga se rijesitii na ljeto.

Umesto da proslavljaš titulu ti brojiš Hojlundove golove ajde

• Author
12 minutes ago, John Coltrane said:

Umesto da proslavljaš titulu ti brojiš Hojlundove golove ajde

Kakav si to čovek majku mu staru, ne valja ti kad seirimo, ne valja ti kad pričamo o drugim stvarima...

Realno, nebitna je ovo titula - Arsenalov projekat je nezaustavljiv, osvojiće bar tri titule u sledećih pet godina. Facts!

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Kakav si to čovek majku mu staru, ne valja ti kad seirimo, ne valja ti kad pričamo o drugim stvarima...

Realno, nebitna je ovo titula - Arsenalov projekat je nezaustavljiv, osvojiće bar tri titule u sledećih pet godina. Facts!

Jebo vas Mančester

• Author
Just now, John Coltrane said:

Jebo vas Mančester

Arsenal je iz Londona.

The Simpsons GIF

@kipo

Dzabe se trudiš…

Na kraju ce Forest da zavrsi u ligi konferencije, bzvz.

Kakva sramotna partija Milenkovića, kao i kurcobolja kod oba gola. Sumnjam da će dočekati sledeću sezonu u klubu ili u prvom timu.

Hoće, ne brini