Jump to content

Premier League 2024-25 — Memorijalni ArleKino Topić

Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

5 minutes ago, John Coltrane said:

Tragično poluvreme. Jedna šansa Zirkziea i 100% poseda za Njukasl.

Lopta non-stop ide u nazad, na to dodajmo i maltretiranje ove dece pozadi od strane Brna i Šera (usrani Kavana je samo dočekao da pokaže karton Jorou), sve ukazuje da treba prebaciti na neki Bahrein ili bilo šta drugo.

A jebiga, sto da se cimaju kad imaju drugu tekmu Lige Evrope. Ja sam iznenadjen sto Bruno uopste igra. Jes da je tekma za 4 dana ali jedan klizeci i cao

19 minutes ago, Baldrick S. said:

A jebiga, sto da se cimaju kad imaju drugu tekmu Lige Evrope. Ja sam iznenadjen sto Bruno uopste igra. Jes da je tekma za 4 dana ali jedan klizeci i cao

Pa šta mu je opcija kad je 6,7 igača non stop povredjeno - koga da izvede?

2 minutes ago, John Coltrane said:

Pa šta mu je opcija kad je 6,7 igača non stop povredjeno - koga da izvede?

Pa nek igra sa polu u18 sastavom. Bolje da izgubis 0:5 sa sacuvas igrace za ligu evrope nego da ti se recimo sjebe igrac koji nosi tim

1 minute ago, Baldrick S. said:

Pa nek igra sa polu u18 sastavom. Bolje da izgubis 0:5 sa sacuvas igrace za ligu evrope nego da ti se recimo sjebe igrac koji nosi tim

Izgubićemo i sa seniorima 5:1 covid19

Koji omaž Turčina Onani...

Znači nije do Onane

De Gea ima nekog drugara u stafu koji sipa golmanima drogu u sokove, drugog objasnjenja nemam.

Apsolutno se slažem, još samo 6 kola. Odavno mi jedna sezona nije bila odvratnija. Više sam uživao ono pre par godina kad smo bili upitni za opstanak do predzadnjeg kola.

13 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Apsolutno se slažem, još samo 6 kola. Odavno mi jedna sezona nije bila odvratnija. Više sam uživao ono pre par godina kad smo bili upitni za opstanak do predzadnjeg kola.

U stvari, sranje je što je sve skro odlučeno, osim bitke za CL... Ne pamtim da je bila ovakva sezona skoro...

13 minutes ago, radisa said:

U stvari, sranje je što je sve skro odlučeno, osim bitke za CL... Ne pamtim da je bila ovakva sezona skoro...

Nikad jača fantom

Edited by copkillah

1 hour ago, radisa said:

Lično mislim da je najveće sranje to što je ekipa kojoj je prognozirana (i koja po imenima u rosteru to sigurno treba da ostvari ) borba za izlazak u Evropu 32 kola i dva menadžera kasnije sigurna za opstanak jedino zahvaljujući činjenici da u ligi postoje tri istorijski loše ekipe.

2 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Lično mislim da je najveće sranje to što je ekipa kojoj je prognozirana (i koja po imenima u rosteru to sigurno treba da ostvari ) borba za izlazak u Evropu 32 kola i dva menadžera kasnije sigurna za opstanak jedino zahvaljujući činjenici da u ligi postoje tri istorijski loše ekipe.

Mislim da si prestog prema ManU i Totenhemu fantom

13 minutes ago, radisa said:

Mislim da si prestog prema ManU i Totenhemu fantom

Ja sam zaista i mislio da je reč o jednom od ova dva kluba!

• Author

Za vas srećnike koji ne pratite LFC Twitter, što se kaže delić atmosfere: